[wykonam] Pozycjonowanie w ok 500 wyszukiwarek.

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
workman

[wykonam] Pozycjonowanie w ok 500 wyszukiwarek.

Post autor: workman »

witam,
tak jak w tenacie wykonam pozycjonowanie w 500 wyszukiwarkach osoby chetne prosze o pozostawienie nr GG, email, adres strony, slowa i za jaka cene oczekuja pozycjo0nowanie.

Pozdrawiam
ragni

Re: [wykonam] Pozycjonowanie w ok 500 wyszukiwarek.

Post autor: ragni »

moze od razu w 5000 wyszukiwarek? albo 5 milionach? poziom absurdu przecież ten sam.

zapamiętaj sobie drogie dziecko, że na świecie jest kilkanaście senownych wyszukiwarek, a zdecydowana większość polskich serwisów internetowych nie notuje w refererach nic ponad kilka podstawowych enginów.
Mateusz Bogolubow
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Mateusz Bogolubow »

cos mi sie wydaje ze tutaj w gre wchodzi soft ktory poprostu jedynie dodaje strone do wyszukiwarek i o zadnym pozycjonowaniu tu nie ma mowy...
workman

Post autor: workman »

Mam do dyspozycji około 500 wyszukiwarek, dodatkowo dopisuje matagi itp ustawiam. i jak jest dobry serwis i ma tak zwane PR jest znany to sam sie zacznie pozycjonowac.
Piotr Bandyk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Piotr Bandyk »

workman pisze:Mam do dyspozycji około 500 wyszukiwarek, dodatkowo dopisuje matagi itp ustawiam. i jak jest dobry serwis i ma tak zwane PR jest znany to sam sie zacznie pozycjonowac.
ło, to ciekawe. A mógłbyś podać przykład TAK wypozycjonowanej strony. Bo jak tak to dam Ci 3 strony i zapłace 1000 zeta. Ale minium 2 miejsce w każdej wyszukiwarce. A i jeszcze jedno podaj choć 300 tych wyszukiwarek, oczywiście pokroju google, msn itd.
lucider
Nowy
Nowy

Post autor: lucider »

workman pisze:Mam do dyspozycji około 500 wyszukiwarek, dodatkowo dopisuje matagi
:lol:
Gdyby tagi itp. były wystarczającą rzeczą rzeby wypozycjonować stronę, to byłaby to dziecinada. Albo nigdy tego nie robiłeś i myślisz "a co może w tym być trudnego" albo szukasz naiwniaków na nie tym forum co trzeba, prawie każdy webmaster łapał się za pozycjonowanie i wie, że to bardzo trudne i czasochłonne. (w 500... :lol: )
ODPOWIEDZ