[Propozycja] Lista avatarów

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
KaRoL
Działa
Działa

[Propozycja] Lista avatarów

Post autor: KaRoL »

Proponuję zrobić na forum coś takiego, aby każdy mógł w Profilu wpisał sobie dowolną liczbę linków do avatarów (emblematów) i miał później możliwośc przełączania między nimi. To chyba fajny pomysł, bo ja mam 20 avatarów i za każdym razem muszę wpisywać adres do poszczególnego obrazka.
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [Propozycja] Lista avatarów

Post autor: misz »

a nie lepiej miec jeden adres i se podmieniac grafiki w zaleznosci od samopoczucie ... swoja droga malo jasna dla mnie jest odpowiedz na pytanie "PO CO?"
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

misz pisze:a nie lepiej miec jeden adres i se podmieniac grafiki w zaleznosci od samopoczucie
Nie każdy może mieć wszystkie grafiki w jednym miejscu, bo możliwe, że są one z innych stron, lub ten ktoś nie może ich wsadzić na swój serwer. Ja mam grafiki w jednym miejscu, ale i tak za każdym razem wpisuję cały adres od nowa z inną tylko końcówką. A tak... możliwość wyboru emblematów z listy. Bardzo przydatne, wg mnie. 8)
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

Karol uważam zagadnienie Twojego tematu za kompletnie bezużyteczne. Avatar jest to rodzaj loga-służy identyfikacji. Jak chcesz pokazać ludziom swoje avatary to załóż stronę na ten temat i wpisz sobie linka w stopce. W ten sposób będziesz mógł prezentować wszystkim swoje osiągnięcia w dziedzinie avatarów. Temat zamykam bo nie wnosi on żadnych sensownych treści. Pozdrawiam.
Zablokowany