100mb, php, mysql - 1zł/mies.
100mb, php, mysql - 1zł/mies.
Witam!
Zastanawiam się nad uruchomieniem serwera z bardzo tanimi kontami www. Dlatego proszę o opinię na temat takiej oferty:
100mb
php5
mysql
phpmyadmin
połączenie ftp
1gb/mies transferu
KWOTA: 1zł/mies.
(Bez żadnych ściem)
Jeśli Ty chciałbyś napewno takie konto i kupiłbyś je w momencie uruchomienia serwera to wpisz się. Jeśli będzie zadowalająca ilość odpowiedzi i pozytywne opinię to pomyślę nad realizacją.
Pozdrawiam
Zastanawiam się nad uruchomieniem serwera z bardzo tanimi kontami www. Dlatego proszę o opinię na temat takiej oferty:
100mb
php5
mysql
phpmyadmin
połączenie ftp
1gb/mies transferu
KWOTA: 1zł/mies.
(Bez żadnych ściem)
Jeśli Ty chciałbyś napewno takie konto i kupiłbyś je w momencie uruchomienia serwera to wpisz się. Jeśli będzie zadowalająca ilość odpowiedzi i pozytywne opinię to pomyślę nad realizacją.
Pozdrawiam
Re: 100mb, php, mysql - 1zł/mies.
ja bym był zainteresowany ale lekko większą pojemnością
.
np. twoje standardowe konto X5
500mb
5zł
5 gb miesięczny transfer
np. twoje standardowe konto X5
500mb
5zł
5 gb miesięczny transfer
Byłbym chętny na 50 MB i 10 giga. Ale musze wiedzieć jaki to serwer. Jeśli jakiś dobry to moim zdaniem mógłbyś odnieść sukces. No i nie wiemy czy masz zarejestrowaną działalnośc i czy wystawiasz faktury. Bez tego daleko nie zajedziesz.
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Ta... działalność gospodarcza i faktury.DiDeK pisze:Byłbym chętny na 50 MB i 10 giga. Ale musze wiedzieć jaki to serwer. Jeśli jakiś dobry to moim zdaniem mógłbyś odnieść sukces. No i nie wiemy czy masz zarejestrowaną działalnośc i czy wystawiasz faktury. Bez tego daleko nie zajedziesz.
A co do samego hostingu - takie za 1zł/mies nie pociągną niestety długo, chociaż jeśli bym miał jakąś homepage 5 lat temu to pewnie zaryzykowałbym jej umieszczenie na takim serwerze.
Ja bym chciał taki serwer, tylko czy można ustawić subdomeny i ile ? i jaki byłby adres tego serwera ? jak dirtysadomaso.pl to nie bardzo
widziałem zagraniczne z podobnymi nazwami i za darmo
-
chipsett-enteres
- Kontakt:
Napewno
Ja napewno, jeśli bez żadnych ściem to tak. Poza tym fajnie mieć takie konto bez żadnych reklam i w dodatku polskie. Poza tym jeśli mówisz o PHP i MySQL to zdecydowanie tak.
Myśle że to bardzo dobra oferta.
P.S. Cena może być nawet nieco większa tak do 3 zł, ale to już zależy od ciebie.
Ja będe pierwszy w kolejce(a mój wujo drugi
) jeśli coś takiego zrobisz ;-D
P.S.2. A domena nie ma znaczenia bo można ją zmienić na naprzykład www.kom.pl
Myśle że to bardzo dobra oferta.
P.S. Cena może być nawet nieco większa tak do 3 zł, ale to już zależy od ciebie.
Ja będe pierwszy w kolejce(a mój wujo drugi
P.S.2. A domena nie ma znaczenia bo można ją zmienić na naprzykład www.kom.pl
ja oczywiscie ze tak
tylko zebys mnie o otwarciu takiego serwisu powiadomił

tylko zebys mnie o otwarciu takiego serwisu powiadomił
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Powiedzmy że znalazłbyś zainteresowanych ale na bank jak mówią poprzednicy większą pojemnością kod lub mniejszą. Musiałbyś przedstawić konkretną ofertę.
Po drugie nie rób takiej taniochy bo szybko zrezygnujesz z tego gdyż będziesz miał natłok chętnych i będą łącza zawalone. Sam musisz zdecydować jaka cena będzie Ci odpowiadać. Myślałeś o Resellerach?
Po drugie nie rób takiej taniochy bo szybko zrezygnujesz z tego gdyż będziesz miał natłok chętnych i będą łącza zawalone. Sam musisz zdecydować jaka cena będzie Ci odpowiadać. Myślałeś o Resellerach?
no, pewnie ! jasne ! oczywiscie ! jestem zainteresowny !! nawet na 30 kont !!
:D
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
poprosze o 100 kont kazde za 1zl
dokladne wytyczne wysle w 100 meilach
hahahaha
chlopie zarzniesz sie na smierc a nic nie zarobisz
dokladne wytyczne wysle w 100 meilach
hahahaha