problema mam

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
mechusar
Kontakt:

problema mam

Post autor: mechusar »

otoz sciagam sobie plik AVI. Takie rozszerzenia obsluguje np program Real Player. Plik sciagniety, wlaczam i... klapa. Nie ma obrazu a pisze dokladnie cos takiego: unable to render video, dx50 decompressor not found. No wiec dlaczego nie moze odtworzyc obrazu? O co chodzi z tym dx50 bo wczesniej sie z czyms takim nie spotkalem i dziwi mnie to jak cholera. Plik jest dobry bo sciagalo go kilka innych osob i im dziala. Inne pliki AVI u mnie Real obsluguje poprawnie. :roll:
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Re: problema mam

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

Najwidoczniej nie masz dobrego kodeka chyba DivX5 :)
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Zmień odtwarzacz np. na Windows Media Player.
mechusar
Kontakt:

Krzysztof Aszkiełowicz pisze: Najwidoczniej nie masz dobrego kodeka chyba DivX5 :)
do tej pory nie odnotowalem zadnych problemow... :?
iniside pisze:Zmień odtwarzacz np. na Windows Media Player.
tez nie otwiera. Blahy problem z pozoru a tak naprawde dziwna sprawa... :roll: Poza tym ciekawi mnie rozwiazanie problemu z Realem, bo zmienienie odtwarzacza byloby najlatwiejszym wyjsciem z sytuacji... :)
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

mechusar bait pisze:tez nie otwiera. Blahy problem z pozoru a tak naprawde dziwna sprawa... :roll: Poza tym ciekawi mnie rozwiazanie problemu z Realem, bo zmienienie odtwarzacza byloby najlatwiejszym wyjsciem z sytuacji... :)
zmiana playera nie jest żadnym wyjściem bo jak nie masz kodeka, to nie masz kodeka :) i żaden odtwarzacz tego nie odtworzy. Musisz zainstalować odpowiedni dekompresor.
Wojciech Jurewicz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Wojciech Jurewicz »

Chyba że np. DivX Player... :wink:
mechusar
Kontakt:

Priest pisze:
mechusar bait pisze:tez nie otwiera. Blahy problem z pozoru a tak naprawde dziwna sprawa... :roll: Poza tym ciekawi mnie rozwiazanie problemu z Realem, bo zmienienie odtwarzacza byloby najlatwiejszym wyjsciem z sytuacji... :)
zmiana playera nie jest żadnym wyjściem bo jak nie masz kodeka, to nie masz kodeka :) i żaden odtwarzacz tego nie odtworzy. Musisz zainstalować odpowiedni dekompresor.
moze w takim razie troche nawine pytanko, bo jestem bardzo zajety i w najblizszym czasie nie wiem czy znajde chociaz chwilke na zrobienie cos w tej sprawie: skad mozna taki dekompresor sciagnac? z divx.pl ? :roll:
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

chyba tak, misz tez ma na dva dekompresory
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »