Tak sobie dumam....

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
qiun
Kontakt:

Tak sobie dumam....

Post autor: qiun »

Witam !!!

Tak sobie dumam na temat WH oraz WI.
Każdy z tych serwisów ma jak by swoją dobrą stronę. WH ma forum i chyba jedynie datego ich odwiedzam natmast WI ma nieźle skompletowaną wiedzę. Co wy o ty sądzicie ??
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Re: Tak sobie dumam....

Post autor: iniside »

Ja myśle ze zara zacznie sie tu rzeź między zwolennikami tych dwóch serwisów ... :lol: :lol: :lol: 8)
Seth
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Seth »

Szczerze mowiac do WI przyciagaja mnie glownie znajomi :) newsy i sentyment ;) Poprzednia wersa serwisu, a w szczegolnosci forum mialo swoj niepowtarzalny klimat... szkoda, ze po wyczyszczeniu postow to sie skonczylo.
Teraz wydaje mi sie, ze serwis (czesc serwisu) jak i forum wegetuja... moze przydalo by sie cos z tym zrobic :?

Natomiast sama strona WH nie oferuje zbyt wiele. Jedynie forum jest interesujace i poza kilkoma osobami oferuje dobry poziom. Chociaz troche brakuje mi tematow zaawansowanych.
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

jak wy mowicie o merytoryce to ja zwroce uwage na wystroj graficzny
zarowno wystroj strony, jak i forum WI jest wedlug mnie ladniejszy, bardziej przejrzysty.
tak co do funkcjonalnosci to na WH spodobalo mi sie toto na samym dole. tylko szkoda ze wyswietlane tematy nie sa dostosowane do aktualnie przegladanej tresci.
na Wi jest wg mnie za malo miejsca na tresc.
aha no i (tu patrz osobny topic) WH postaralo sie juz chyba dawno o irc...
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Dobra ja napisze że mi szkoda starego klimatu tego forum. Te wspniałe wojenki na 7 stron temtów... Kłócenie sie o co popdanie i gdzie popadnie :D. Pisanie nie wiem ale jak sie dowiem to napewno napisze :D. Poprostu było bardzo ciekaweie i luznie :]. a webhelp kiedy ja ostanio zaglądałem na te strone :|

PS. Wnioskuje kategorycznie o większą ilość emot-ikonek :P Jak chcecie to moge wam nawet podesłac troche ciekawych :]
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: misz »

przylacze sie do glosow ze wprowadzenie nowego regulaminu na forum i wywalenie wszystkich postow przyczynilo sie do spatku popularnosci ... a co do porownania samego wh i wi ... tresc, przejzystosc, grafika +++ dla wi :D
Seth
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Seth »

Swoja droga tak sobie mysle co poza regulaminem ;) moze byc powodem malego zainteresowania forum ?
Moze czas zaczac cos zmieniac w strone spopularyzowania forum/serwisu ? Moze zrobic cos (no wlasnie co ? :P ) co spowdouje, ze ludzie beda traktowac WI jak drugi dom -- moze uddac czesc rzeczy w rece ludu ? ;)
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

mysle ze w poszukiwaniu jakiegos rozwiazania warto spojrzec na inne fora..

dam przyklad: forum o serri gier Thief moze nie kazdego interesuje ale kiedys udzielalem sie biernie i czynnie tam.
co zaobserwowalem: na forum jest bardzo duzo uzytkownikow i wszyscy czyja sie jak jedna wielka rodzina...
ODPOWIEDZ