Oczywiście, do życia mi ta zmiana potrzebna nie jest, byłbym jednak zadowolony ze zmiany takich szczegółów na lepsze, w końcu trzeba dążyć do ideałów
[forum, propozycja zmiany] Komunikatory w profilu.
-
Peryvivo
- Nowy

- Kontakt:
[forum, propozycja zmiany] Komunikatory w profilu.
Z tego co zaobserwowałem w profilu dostępne jest pole na WP Kontakt. Tak więc chciałbym to zmienić - zastąpić polem dla Jabbera. W ten zostanie zachowana pewna poprawność - użytkownicy tak wpk, jak i serwerów nie znajdujących się na jabber.wp.pl będą objęci jedną opcją.
Oczywiście, do życia mi ta zmiana potrzebna nie jest, byłbym jednak zadowolony ze zmiany takich szczegółów na lepsze, w końcu trzeba dążyć do ideałów
.
Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2004 2:56 pm przez Peryvivo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [forum, propozycja zmiany] Komunikatory w profilu.
dp phpbb jest chyba specjalny mod wstawiajacy pole Jabbera
-
Peryvivo
- Nowy

- Kontakt:
Re: [forum, propozycja zmiany] Komunikatory w profilu.
Chciałbym właśnie takie coś zobaczyć na forum.webinside.pl. Dodałem ankietę, może dzięki temu reakcja na propozycję będzie większaDreen pisze:dp phpbb jest chyba specjalny mod wstawiajacy pole Jabbera