weselne-foto.pl
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
weselne-foto.pl
Witam
jestem nowy na tym forum, więc krótko się przedstawię.
Nazywam się Darek, lat 39, Białogard [miasto Kwacha]
Webmastering to moje początki, wymuszone przez studia. No tak na stare latka zacząłem studia informatyka na WSTE Warszawa.
Powoli sadze, że to chyba to co będę chciał robić.
Nie zanudzam więcej i jak w temacie, proszę o ocenę mojej stronki.
Jest to moja strona firmowa. Krytyka fachowa wymagana. Proszę pod ocenę:
-merytorykę tematu
-grafikę
-funkcjonalność
Fakt jest taki, że stronka jest jeszcze na moim serwerze prywatnym [gdzie łącze do d...], dlatego też proszę o cierpliwość bo czasem ładowanie straszliwie wkur......
adresik: http://www.weselne-foto.pl/
pozdrawiam
Darek
jestem nowy na tym forum, więc krótko się przedstawię.
Nazywam się Darek, lat 39, Białogard [miasto Kwacha]
Webmastering to moje początki, wymuszone przez studia. No tak na stare latka zacząłem studia informatyka na WSTE Warszawa.
Powoli sadze, że to chyba to co będę chciał robić.
Nie zanudzam więcej i jak w temacie, proszę o ocenę mojej stronki.
Jest to moja strona firmowa. Krytyka fachowa wymagana. Proszę pod ocenę:
-merytorykę tematu
-grafikę
-funkcjonalność
Fakt jest taki, że stronka jest jeszcze na moim serwerze prywatnym [gdzie łącze do d...], dlatego też proszę o cierpliwość bo czasem ładowanie straszliwie wkur......
adresik: http://www.weselne-foto.pl/
pozdrawiam
Darek
-
www.skrypty.pro
- Nowy

- Kontakt:
Re: weselne-foto.pl
Mogę powiedzieć tylko tyle co widzę na stronie głównej bez fotografii albo nie wiem czegoś co miało się załadować w miejscu tytułowym, ogólny design podoba mi się taki właśnie weselny, więc grafika ok nie wiem jak dalej ale myślę że będzie dobrze a naprawdę nie mam cierpliwości żeby tyle czekać, ogół wydaje się ok, funkcjonalność sprawdzę jak wrzucisz to na jakiś hosting 
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
Na dniach ruszy to na hostingu 
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
Tak więc zapraszam, stronka na hostingu i po liftingu wagi fotek
[mimo wszystko za duży klocek do załadowania ]
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
Czy mogę prosić o ocenę strony 
Witam, ładnie i przejrzyście, ale odnoszę wrażenie, że grafika zakupiona z szablonu. Nie twierdzę, że to źle ale wygląda jak 1000 innych przez co nie wyróżnia się.
Hej Dariusz, strona jak najbardziej ładna jeśli chodzi o grafikę, jedyne do czego chyba można się przyczepić, to logo i poszarpane litery w Weselne-foto.pl.
Reszta super jeśli chodzi o wykonanie.
Oczywiście strona wymaga jeszcze zoptymalizowania pod wyszukiwarki - o ile masz zamiar ją pozycjonować.
Oczywiście strona wymaga jeszcze zoptymalizowania pod wyszukiwarki - o ile masz zamiar ją pozycjonować.
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
Mareczek pisze:Hej Dariusz, strona jak najbardziej ładna jeśli chodzi o grafikę, jedyne do czego chyba można się przyczepić, to logo i poszarpane litery w Weselne-foto.pl.
Witam
dzięki za wskazówkę na temat logo.
Co masz na myśli, że wymaga zoptymalizowania pod wyszukiwarki?, czy coś zauważyłeś nie tak, czy tylko napisane zdanie bez sprawdzenia?
Chodzi o to, że to jest moja druga strona pozycjonowana i budowana od podstaw samemu. Może zauważyłeś coś błędnego, dlatego pytam.
Osiągi na tej stronie: życie rozpoczęła 15.03.2011r, PR 1, linków zdobytych 898, dzienne wejścia od 22 do 71 osób. Zindeksowanych stron przez Google 22 na 40 zgłoszonych.
Na kilka fraz jest w pierwszej 10, reszta w 100. Najważniejsza fraza 'fotografia ślubna' nie ma w pierwszym 1000.
Myślę, że bardzo dobry wynik osiągnięty w 1 miesiącu życia strony. Jednak zawsze może być lepiej
pozdrawiam
Darek
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
poprawioneMareczek pisze: ...jedyne do czego chyba można się przyczepić, to logo i poszarpane litery w Weselne-foto.pl.
...