Witam,
Bardzo proszę o ocenę serwisu muzycznego Radio 81 na http://www.radio81.pl . Piszcie wasze uwagi, czy wam się podoba i co można zmienić jeszcze waszym zdaniem.
Dzięki !!!
Radio 81 - serwis muzyczny
-
www.skrypty.pro
- Nowy

- Kontakt:
Re: Radio 81 - serwis muzyczny
Witam ogólnie strona przyjazna dla oka. Ale nad czym można pomyśleć (co zmienić) to można by zrobić po kliknięciu w baner "RADIO 81" otworzy się strona główna wiem że jest napisane "strona główna" ale i tak jakoś z wygody zawsze klika się na baner. Po przejściu w jaką kol wiek podstronę brak stopki chodzi mi o to z np "kontakt" nie wiem czy to jest takie konieczne ale można by chyba dodać. I sprawdzanie poprawnych danych w formularzu kontaktowym odbywa się poprzez js po jego wyłączeniu można wysłać co się tylko chce.
Dzięki za rady. Co do loga Radia 81 to masz rację i już poprawiłem.
Jeśli macie jakieś inne rady to proszę pisać.
Dzięki!!!
Jeśli macie jakieś inne rady to proszę pisać.
Dzięki!!!
-
www.skrypty.pro
- Nowy

- Kontakt:
Nie ma sprawy. I od razu jakoś tak lepiej jak można kliknąć w baner 
Jak dla mnie to bomba jasna przejrzysta co ciężko spotkać - może trochę za jasna - no i miejscami tekst dotyka obrazków chodzi o ikonki kwadratowe powinieneś dać paddingi w img. Po za tym bogato dużo stacji, z tego co widziałem adkontekst słabo sobie radzi z doborem treści ale to tak na marginesie.
Nagłówki: Artysta, Galeria, Wywiad trochę mało widoczne. Dużo pustego miejsca pod playlistami - warto jakoś zagospodarować to miejsce. Tyle na pierwszy rzut oka.
Dzięki za rady! Oddaliłem trochę napisy od obrazków, wypełniłem trochę pustych miejsc pod playlistami (nie wiem czy oto ci chodziło trak)...
Trak nie wiem o co za bardzo chodziło ci z tym "Nagłówki: Artysta, Galeria, Wywiad trochę mało widoczne."... mógłbyś to rozszerzyć np. w którym miejscu lub na jakiej stronie?
Dzięki za rady i czekam na następne...
Pozdro
Trak nie wiem o co za bardzo chodziło ci z tym "Nagłówki: Artysta, Galeria, Wywiad trochę mało widoczne."... mógłbyś to rozszerzyć np. w którym miejscu lub na jakiej stronie?
Dzięki za rady i czekam na następne...
Pozdro