[PHP]Nie wiem gdzie to umiescic...

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
Zbłąkany
Nowy
Nowy

[PHP]Nie wiem gdzie to umiescic...

Post autor: Zbłąkany »

Mam takie pytanie jak zrobic aby na stronie byl kawalek tekstu ale zawsze umieszczany na koncu strony?? cos a'la stopka ale to nie jest stopka ale fragment tekstu i jedna linia i chcialbym aby zawsze to bylo na dole:) W czym cos takiego bedzie najlatwiej zrobic?? Tylko z html i z css2:)
Ostatnio zmieniony sob kwie 03, 2004 2:21 pm przez Zbłąkany, łącznie zmieniany 1 raz.
Hygin
Moderator
Kontakt:

Re: [PHP]Nie wiem gdzie to umiescic...

Post autor: Hygin »

nie pisz takiego tematu... czytałeś regulamin???
odpowiedź masz tutaj
Vic
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Vic »

Człowieku to jest HTML. po prostu wpisujesz tekst na końcu strony. Nie wiem o co chodzi... :wink:
Zbłąkany
Nowy
Nowy

Post autor: Zbłąkany »

Vic pisze:Człowieku to jest HTML. po prostu wpisujesz tekst na końcu strony. Nie wiem o co chodzi... :wink:
Wyraznie napisalem w temacie php html css!!! a poza tym mam rozwiazanie tego problemu:) Juz pisze:
Tworzymy 2 warstwy: np. main i stopka wysokosc dla znacznika body ustawiamy na 95% na 100% nie daje rady bo wydluza mi pasek ale jakby cos to mozna pokombinowac:) main dajemy 90% a stopce 10% oczywiscie rowniez wysokosc:) i to wszystko dziala na pewno z IE:)[/code]
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

NO Dobrze, Że Już Masz....
ALE MOŻE BYŚ ZMIENIŁ TOPIC :evil:
ODPOWIEDZ