Problem z przesuwajacym sie divem

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
xexilex

Problem z przesuwajacym sie divem

Post autor: xexilex »

Ok wiec sprawa jest nastepujaca, niewiem co jest grane z divem zawieracacym box logowania bedacy po prawej strony diva z glowna trescia. Kiedy wchodze na strone czasami jest wszystko ok a czasami spada on na dol pod glownego diva. Nastepnie kiedy odswieze strone wraca na miejsce by znowu przy przejsciu do innego dzialu spadal pod spod. Budowalem to na zasadzie glowny div z z trescia float left div po prawej zawierajacy dwa boxy z logowaniem i danymi kontaktowymi tez float left wiec powinny ladnie kolo siebie stac a jednak. Link do stronki tutaj: http://sunnytree.co.uk/lfn/index.html. Meczylem sie z tym w sobote i za cholere niewiem czym to jest spowodowane i przyznam sie szczerze ze pierwszy raz sie z tym spotykam. Jakby ktos mogl mi z tym pomoc bylbym dozgonnie wdzieczny:]
rafalfilipkowski
Nowy
Nowy

Re: Problem z przesuwajacym sie divem

Post autor: rafalfilipkowski »

Witam, jakiej przeglądarki używasz, u mnie wszystko ładnie chodzi. Może spróbuj dodać do CSS

Kod: Zaznacz cały

margin-top:0
xexilex

Re: Problem z przesuwajacym sie divem

Post autor: xexilex »

pod IE wyglada dobrze niestety pod FF div przeskakuje, wydaje mi sie ze moze to byc problem moze z ladowaniem css-a albo skryptu?
ODPOWIEDZ