[www] betterware

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
michas140

[www] betterware

Post autor: michas140 »

Witam. prosiłbym o ocenę tego projektu i o pomoc w wycenie
Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 6:11 pm przez michas140, łącznie zmieniany 1 raz.
szczypior
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [www] betterware

Post autor: szczypior »

O wycenę? Gdybym kupił taki design w ciemno, to pozwałbym autora o wyłudzenie pieniędzy. Jest po prostu fatalny. Przykro mi, ćwicz dalej.
mi_chal

Post autor: mi_chal »

Chciałbym się mylić, jednakże w moim odczuciu layout jest bardzo słaby.
michas140

Post autor: michas140 »

wziąłem sobie do serca wasze opinie i spróbowałem we flashu http://www.delfinteam.pl/new1/index.html i jak lepiej ?
rafalfilipkowski
Nowy
Nowy

Post autor: rafalfilipkowski »

No stary, wchodząc na stronę musimy widzieć cóż to za serwis. Tak poważnie to dalej nie wiem, bo tekst źle się czyta na podstronie o nas. Co najśmieszniejsze jestem na stronie flash i też nie wiem co serwis przedstawia :lol: Design i ogólna koncepcja przekazania informacji to całkowita klapa.

Pozdrawiam, weź się do roboty.
LivingHatred
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: LivingHatred »

michas140 pisze:wziąłem sobie do serca wasze opinie i spróbowałem we flashu http://www.delfinteam.pl/new1/index.html i jak lepiej ?
To nie kwestia technologii, tylko podstaw kompozycji i wyczucia kolorów, tematyki grafiki itp. itd.

Początkujący webmasterzy zapominają, że tworzenie strony to jak robienie zdjęcia - liczy się artyzm, bo warsztat i tak trzeba miec.
ODPOWIEDZ