drogo ? tanio ?
drogo ? tanio ?
czy 250zl za domene np cos.com, cos.pl (lub jaka se tam chcesz) poczte [email protected], php, mysql, cgi, 100mb na bardzo szybkim laczu (swiatlowodzie) to duzo ?
Re: drogo ? tanio ?
ale co to za cena? miesieczna? roczna? dwuletnia? dziesiecioletnia? wieczysta?
sorry
250zl/rok
-
Grzegorz Winiarski
- Nowy

Według mnie to jest bardzo tanio.
też tak myśle, ale uważaj żebyś się nie przejechał.Grzegorz Winiarski pisze:Według mnie to jest bardzo tanio.
nie no tego to sie raczej nie bojeaqapo pisze:też tak myśle, ale uważaj żebyś się nie przejechał.Grzegorz Winiarski pisze:Według mnie to jest bardzo tanio.
eeee... myslalem ze dwuletnia. ciagle na 1wszym mjejscu pozostaje globat.com ktory przy niektorych promocjach i tak jest O WIELE tanszy od tej oferty. a wsrod darmowych oczywiscie kroluje niepodzielnie beigetower...
ok, wiec tak... tak jak pisalem wczesniej. Solidny serwer, lacze na swiatlowodzie, 100mb, php, cgi, mysql, domena i poczta w tym samym adresie 250zl/rok. chetnych i zainteresowanych zapraszam pisac na [email protected] pozdrawiam.
jeszcze pytanko.. ile skrzynek pocztowych? i czy wystepujesz jako firma czy osoba prywatna?
hmm w ofercie mojej firmy sa różne promocje i moglbym przedstawic Tobie lepszą ofertę ale michu powinienes odpowiedziec na jeszcze jedno podstawowe i wazne pytanie - jaki bedzie misieczny limit transferu na tym koncie?
nie bedzie zadnych ograniczen jesli chodzi o transfer. wystepuje jako firma. skrzynka bedzie jedna i jeden user shellowy, ale mozna zrobic wiecej aliasow.
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Jeżeli masz
100MB
php, mysql, asp, cgi ( i inne)
Nieograniczony traffic
Światłowód
To cena 250zł/rok wydaje mi się tzw. "pół darmo"
100MB
php, mysql, asp, cgi ( i inne)
Nieograniczony traffic
Światłowód
To cena 250zł/rok wydaje mi się tzw. "pół darmo"
bedzie jakas strona firmy?
ostatnio zainteresowalem sie hostingami i zauwazylem ze duzo firm, ktora jest nowa wprowadza na poczatek ceny mocno zanizone, a pozniej dopiero wprowadza normalne. u was tez tak bedzie?
ostatnio zainteresowalem sie hostingami i zauwazylem ze duzo firm, ktora jest nowa wprowadza na poczatek ceny mocno zanizone, a pozniej dopiero wprowadza normalne. u was tez tak bedzie?
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
życzę powodzenia w zakladaniu firmy twojemu znajomemu choć dzisiajsza konkurencja jest ogromna
wiele juz firm dzwonilo do mnie z propozycjami do 50% prowizji jesli znajde im klienta
co do 250zl/rok to mam kontakt z solidną firmą ktora oferuje to za 150zł
wiele firm podaje oficjalne ceny ale bardzo łatwo jest je negocjowac
wiele juz firm dzwonilo do mnie z propozycjami do 50% prowizji jesli znajde im klienta
co do 250zl/rok to mam kontakt z solidną firmą ktora oferuje to za 150zł
wiele firm podaje oficjalne ceny ale bardzo łatwo jest je negocjowac
-
Bartosz Olszewski
- Działa