Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
Natanael
Nowy
Nowy

Post autor: Natanael »

Witam!

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, w jaki sposob móglbym coś zrobić żebym mógł przeglądać stronę www.guess.com to znaczy sklep online na tej stronie USA, kiedyś był dostępny dla wszystkich, a od jakiegoś czasu osoby w USA wchodzace na ta strone widza shop, natomiast juz poza usa jest tylko kawalek strony... na pewno jest tojakos mozliwe ze zeby mnie nie wykrywalo ze jestem np z polski.. wnerwia mnie to bo nie moge juz oglądać co tam maja w ofercie ;) Prosze o pomoc i info
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: www

Post autor: gorylek »

proxy
Natanael
Nowy
Nowy

proxy

proxy.. czyli? w opcjach internetowych jest taka opcja, co tam musze ustawić?
ooo_michal
Przelotem
Przelotem

Post autor: ooo_michal »

czyli google, wikipedia i inni wszecwiedzący...
Natanael
Nowy
Nowy

h

zabawne.. zabawne.. nic wiecej nie potrafisz napisać tylko google? zabawne..
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

A wpisałeś proxy w google ? Więcej Ci nie powiemy przecież jak tam jest napisane. A jak wpiszesz proxy list to dostaniesz listę proxy. A jak napiszesz Lista proxy to też dostaniesz taką. Zabawne...
ooo_michal
Przelotem
Przelotem

Post autor: ooo_michal »

Oszczędzałeś w słowach to ja też.... A że później edytowałeś post i teraz jest obszerniejszy to nic nie poradzę.

Swoją drogą google na samym początku podaje adresy dobrych opisów dla hasła proxy. Dlaczego więc miałbym przepisywać/kopiować informacje ogólnie dostępne?
Natanael
Nowy
Nowy

h

tam jest masa jakis adresow z roznymi krajami, sami prowokujecie takie mega niepotrzebne jak mowicie posty.. skoro ja popsrsilem o glupi adres czy informacje.. ale lepiej komus zrobic pare wrednych opisow.. spoko.. Nie wazne juz i dzieki za fatyge i obejdzie sie bez pomocy, bo jak widac zabardzo nie rozumiem tego co dla was jest jasne z tym proxy. Pozdrawiam
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

tam jest masa jakis adresow z roznymi krajami
No widzisz ? do wyboru do koloru a Ty jeszcze na nas narzekasz. To dopiero zabawne.
ODPOWIEDZ