[forum] Oceń stronę = Oceń pracę?

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
And|Rew
Nowy
Nowy
Kontakt:

[forum] Oceń stronę = Oceń pracę?

Post autor: And|Rew »

Mam taką propozycje, otuż na forum jest dział [żeby sie niepowtarzać :] "Oceń stronę" przeznaczony jest on do ocenia wyłącznie stron [www] - przynajmniej nigdzie nie pisze aby dawać tam do oceny np. prace graficzne, layout'y [jakby ktoś nie wiedzaił to layout to projekt graficzny strony w postaci pliku jpg, gif, png html etc.] itd.

I tu moja propozycja temu podforum można zmienić nazwe na np. "Oceń prace" czy jakoś tak, i stworzyć odpowiedni regulamin do tego forum [ja moge napis bo mam gotowy który się sprawdza na kilku forach]. Takie fora istnieaja m.in. na forum WebHelp'u czy chociażby WebForum.

Sorki jak namotalem ale może ktoś się domyśli o co chodzi :) Aha jakby się okazało że już wogóle namotałem to nie krzyczeć :wink:
grz3siek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [forum] Oceń stronę = Oceń pracę?

Post autor: grz3siek »

Popieram ta propozycje.
Temat oceny Avatarkow musialem dac do off topic, poniewaz do zadnego innego dzialu nie pasowalo :roll:
Tomasz Sieniek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Tomasz Sieniek »

Nie chcemy, aby WebInside było klonem innych polskich serwisów dla webmasterów. Dlatego też oceń pracę, a oceń stronę to właściwie to samo. Wystarczy w poście napisać, że prosisz o ocenę pracy albo strony i gotowe.
And|Rew
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: And|Rew »

Tomasz Sieniek pisze:Nie chcemy, aby WebInside było klonem innych polskich serwisów dla webmasterów. Dlatego też oceń pracę, a oceń stronę to właściwie to samo. Wystarczy w poście napisać, że prosisz o ocenę pracy albo strony i gotowe.
No nie to samo, bo jak ktoś jest pierwszyraz to się nie kapnie :roll: A cod to tego ze wystarczy napisać to trzeba było tak od razu :)
I jeszcze jedno rozumiem że regulaminowi mówicie nie :?
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

Zgadzam się z Tomkiem. Nie ma sensu się rozdrabniać. Umieszczając tematy staramy się umieszczać je w działach o jak najbliższym opisie zagadanienia poruszanego w naszym topicu. Dlatego ja także myślę, że nie ma sensu umieszczania innego działu, gdyż między oceń stronę a oceń pracę jest niewielka różnica. Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2003 1:53 pm przez Monika Trawińska, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojciech Jurewicz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Wojciech Jurewicz »

Myślę że ludzie powinni sie domysleć do czego służy dany dział. Troche intuicji, jakbyśmy mieli ze szczegółami opisać co można a czego nie można umieszczać w pytaniach forum to opisy były by długie i mało praktyczne, a gdyby robic szczegółowe działy było by ich nie wiele mniej niż postów. Działy jakie powstały na forum były dobrze przemyslane i nie ma sensu ich zmieniać. Zawsze jak czegos nie wiadomo można sie zapytać któregoś z moderatorów.
ODPOWIEDZ