Jak edytować strone?

Technologia Flash, czyli animacja na potrzeby stron WWW to świat daleko odbiegły od zwykłego programowania i kodu. Zapytaj o pomoc i podziel się z nami Twoimi problemami z zakresu Flasha.
quattro

Jak edytować strone?

Post autor: quattro »

Witam
Jestem laikiem z flasha-odrazu na początku wspomnę, zrobiłem dwie stronki we fleshu(flash dość proste, no i kumpel poprosił bym mu zrobił taką mała stronke i związku z tym mam pytanko bo ta strona ma miec jedną z podstron z produktami(niedużo produktów max 15) którą bedzie trzeba dość często edytować a on napewno niezaczai flasha a i wogle kiepsko we fleshu tak edytować stronke. I pytanko czy można w jakis prosty sposób edytować taką podstrone może jakimś innym programem nie flash 8 a moze zrobic tylko tą jedną podstrone zeby sie otwierała w nowym oknie i ja zrobić jakimś innym programem np front page i on mysle tam bardziej coś potrafił zrobić. Co wogle radzicie może całkiem inne rozwiązanie. Tylko nie piszcie ze zrób strone w całkiem innym programie bo ja tylko cokolwiek umiem zrobić we flash 8 no i troszke we front page. Dzieki za odpowiedzi.
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Jak edytować strone?

Post autor: Marek_bf »

Nic prostszego jak zrobić pobieranie obrazków i treści z zewnętrznych plików które każdy bez problemu może zmieniać lub edytować.
quattro

Post autor: quattro »

Byłbym wdzięczny jakbys rozwinął swoją odpowiedz. jak to zrobić we flash 8 ?
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Post autor: Marek_bf »

Szukaj na Forum w dziale Flash pod hasłami:
MovieClipLoader
LoadVars
XML
ODPOWIEDZ