pomysły na strony www / fora - coś czego jeszcze nie było

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
Koller

pomysły na strony www / fora - coś czego jeszcze nie było

Post autor: Koller »

Witam taki mi temat przyszedł do głowy. Piszcie tutaj pomysły na strony internetowe, fora jakich jeszcze nie ma lub są ale nierozwinięte, bardzo słabe. Fajna dyskusja może być a może coś przyda się webmasterom, którzy nie mają pomysłu na stronę/forum

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :)
Anorax
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: pomysły na strony www / fora - coś czego jeszcze nie było

Post autor: Anorax »

Najlepiej rozwijające się strony to głównie portale społecznościowe, ostatnio myślałem żeby po ustatkowaniu mojego aktualnego projektu, pójśc do urzędu miasta i tam pogadac z kimś o tym czy by nie chcieli sfinansowac serwera, programistów, grafików i tekściarzy(?), w celu stworzenia portalu społecznościowego miasta. pewnie by się i tak nie udało, ale plan jest dobry ;-)
Grzegorz Komsta
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Komsta »

Wychodząc z założenia "na pewno się nie uda" to nic się nie osiągnie. :)

Jeśli naprawdę przemyślałeś taki serwis i jeszcze w Twoim mieście takiego nie ma to zawsze są jakieś szanse. Były przypadki, że przyznano bardzo wysoką dotację na zwykłe forum oparte o phpBB.
Anorax
Nowy
Nowy
Kontakt:

Powiem inaczej: póki co czuję się za słaby by bawic sie takimi dużymi klockami ;-)
Grzegorz Komsta
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Komsta »

Za słaby w sensie umiejętności potrzebnych do stworzenia takiego serwisu czy za słaby w kwestiach biurokratycznych (pozyskanie dotacji)?
Anorax
Nowy
Nowy
Kontakt:

Bardziej w sensie umiejętności, jednak nie wiem jak tam moje zdolności przekonywania do swojej racji, znając naszych urzędników pewnie więcej bym stracił... zresztą kto ich wie...
ODPOWIEDZ