Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji
pomysły na strony www / fora - coś czego jeszcze nie było
pomysły na strony www / fora - coś czego jeszcze nie było
Witam taki mi temat przyszedł do głowy. Piszcie tutaj pomysły na strony internetowe, fora jakich jeszcze nie ma lub są ale nierozwinięte, bardzo słabe. Fajna dyskusja może być a może coś przyda się webmasterom, którzy nie mają pomysłu na stronę/forum
Re: pomysły na strony www / fora - coś czego jeszcze nie było
Najlepiej rozwijające się strony to głównie portale społecznościowe, ostatnio myślałem żeby po ustatkowaniu mojego aktualnego projektu, pójśc do urzędu miasta i tam pogadac z kimś o tym czy by nie chcieli sfinansowac serwera, programistów, grafików i tekściarzy(?), w celu stworzenia portalu społecznościowego miasta. pewnie by się i tak nie udało, ale plan jest dobry 
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Wychodząc z założenia "na pewno się nie uda" to nic się nie osiągnie. 
Jeśli naprawdę przemyślałeś taki serwis i jeszcze w Twoim mieście takiego nie ma to zawsze są jakieś szanse. Były przypadki, że przyznano bardzo wysoką dotację na zwykłe forum oparte o phpBB.
Jeśli naprawdę przemyślałeś taki serwis i jeszcze w Twoim mieście takiego nie ma to zawsze są jakieś szanse. Były przypadki, że przyznano bardzo wysoką dotację na zwykłe forum oparte o phpBB.
Powiem inaczej: póki co czuję się za słaby by bawic sie takimi dużymi klockami 
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Za słaby w sensie umiejętności potrzebnych do stworzenia takiego serwisu czy za słaby w kwestiach biurokratycznych (pozyskanie dotacji)?
Bardziej w sensie umiejętności, jednak nie wiem jak tam moje zdolności przekonywania do swojej racji, znając naszych urzędników pewnie więcej bym stracił... zresztą kto ich wie...