Najlepsze stronki www w sieci
Najlepsze stronki www w sieci
Witam, co powiecie na http://www.xeofreestyle.com/2000/ według mnie to najlepsza stronka w sieci 
Re: Najlepsze stronki www w sieci
ehh, ta strona ci podales mi sie noie podoba.. ale jezeli mialbym tak spontan wybrac to... hmm... http://www.factory1games.com
Heh, dla mnie rządzi http://www.2advanced.com zwłaszcza ich poprzednia wersja, http://www.mjau-mjau.com oraz http://www.neostream.com
Jak dla mnie - miazga
Jak dla mnie - miazga
neostream rzadzi
ja bym tuttaj musial napisac jeszcze duuzo adresow zeby powiedzic co jest najlepsze, a i tak to nie ma sensu
Neostream Interactive najlepszy site na świecie - moim skromnym zdaniem, oczywiście 
To też zależy od gustu, ale | Neostream the best |. Jest jeszcze http://www.liquidgeneration.com ale to już rewelacja nie jest.
topic zasadniczo durny...
ale powiem iz jesli chodzi o same wejsciowki (zaznaczam to <-
) to nic nigdy mnie tak nie polozylo jak fakepilot...
edit - teraz maja nowe intro ale mozna wybrac z listy pull-down fake pilot i wtedy ukaze sie oczom ich intro o ktorym mowie...
ale powiem iz jesli chodzi o same wejsciowki (zaznaczam to <-
edit - teraz maja nowe intro ale mozna wybrac z listy pull-down fake pilot i wtedy ukaze sie oczom ich intro o ktorym mowie...
Topic jest bardzo dobry i dziwię się, że dopiero teraz się pojawił. Uważam, że to dobrze powymieniać uwagi na temat świetnych stron i podświadomie (lub całkowicie świadomie
)równać do ich poziomu (a nie w drugą stronę).
Co do fakepilot to zawsze uważałem ich za nieudaną podróbkę gigantów takich jak np. 2advanced. Jedyne co mi się u nich podobało to spybar (chyba tak się ten filmik nazywał). Reszta to kicha (IMHO
)
Co do fakepilot to zawsze uważałem ich za nieudaną podróbkę gigantów takich jak np. 2advanced. Jedyne co mi się u nich podobało to spybar (chyba tak się ten filmik nazywał). Reszta to kicha (IMHO
Pod jakim względem "najlpesze":
- oprawy graficznej,
- dostępności i użytecznośći,
- marketingowym,
- optymalizacji pod kątem wyszukiwarek,
- objętości,
- "uflashowienia",
- oprawy muzycznej,
- pomysłowości i innowacyjności,,
- zgodności ze standardami W3C?
- oprawy graficznej,
- dostępności i użytecznośći,
- marketingowym,
- optymalizacji pod kątem wyszukiwarek,
- objętości,
- "uflashowienia",
- oprawy muzycznej,
- pomysłowości i innowacyjności,,
- zgodności ze standardami W3C?
webesteem, mocny -> katalog - i masz powybierane najlepsze strony.artifact pisze:Topic jest bardzo dobry i dziwię się, że dopiero teraz się pojawił. Uważam, że to dobrze powymieniać uwagi na temat świetnych stron i podświadomie (lub całkowicie świadomie)równać do ich poziomu (a nie w drugą stronę).
a sam topic uwazam za durny - na przykladzie napisze - to jak by stworzyc topic - najlepsze piwo na swiecie. sa ich dziesiatki tysiecy. znakomitej wiekszosci nawet nie masz szans sprobowac. lokalne browary, ktore moga byc lepsze niz swiatowi giganci. do tego dochodzi kwestia pojecia 'najlepsze' - kazdy ma inny gust, inne oczekiwania... tak samo jest z webem.
nie ma imho najlepszych stron. sa tylko dobre. dobre i marne.
oj przesadziles. jesli tak piszesz to KAZDA strone w sieci mozesz uznac za nieudana podrobke 2a. intro fp z ruskim pilotem jest w sieci naprawde bardzo dlugo. wtedy 2a - z poprzedniej (na marginesie o wiele lepszej niz aktualna) wersji mial o wiele gorsze intro.Co do fakepilot to zawsze uważałem ich za nieudaną podróbkę gigantów takich jak np. 2advanced. Jedyne co mi się u nich podobało to spybar (chyba tak się ten filmik nazywał). Reszta to kicha (IMHO)
zreszta co te 2 serwisy wogole mogly miec wspolnego ?? az mi sie pisac nie chce...
zgdzam sie z LoveBerrem... niemozliwoscia jest wybranie najlepszej strony. zawsze jest jakis czynnik ktory to uniemozliwia...
Chyba niedoczytaliście tematu postu. Nie najlepsza strona tylko najlepsze. Autor topicu zapewne miał na myśli strony, które zwalają z nóg albo po prostu są ogólnie bardzo dobre.zgdzam sie z LoveBerrem... niemozliwoscia jest wybranie najlepszej strony. zawsze jest jakis czynnik ktory to uniemozliwia...
Poza tym są oficjalne rankingi stron i ktoś tam zajmuje to pierwsze miejsce. Jak widzicie jednak można wybrać tą jedną jedyną stronę.
Love Beer niepotrzebnie zamieszał tutaj i zamiast pisać na temat (czyli jakieś adresy i swoje odczucią) pisze o topicu, że niby durny.
I ostatnia sprawa, jeśli piszę że jakaś strona jest kichowata a w nawias wstawiam (IMHO) to znaczy, że dla mnie strona jest kichowata bez względu co na ten temat myślą inni. Po to to forum, żeby wymieniać poglądy a nie pisać co komu powinno pasić a co nie.
[/b]
to w takim razie wracam do tematu. wymienie moim zdaniem najlepsze* stronki: ... .... brak. a moze takie ktore mi sie nie podobaja ? mam taki jeden przykladzik - 2advanced - zrobili z fajnej kiedys stronki jakis playground, w podejrzanych kolorkach, z serii 'apopleksja', kompletnie bez klimatu imho...
wiecej nie mam do dodania
* gdybym mial wymienic 'tylko' te swietne to mielibyscie do scrolowania z 10 ekranow zapisanych maczkiem... chyba nie o to chodzi ?
ps: pisalem iz temat jest durny - gdyz - to moje zdanie panie artifact - ktos kto go zaklada widocznie niewiele jeszcze widzial w sieci. czemu niewiele ? ano chocby temu iz gdyby widzial wiele nie zalozylby takiego topica... czemu jeszcze ? chocby temu jaki adres sam podal... a najlepszym rozwiazaniem IMHO aby ktos taki poogladal sobie dore stronki jest NIE wymienianie mu tu, czesto jakis podejrzanych adresow - a odeslanie go do katalogow - gdzie bedzie mial wszystko poukladane wg wszelkich mozliwych kryteriow, a na dodatek wyselekcjonowane przez zawodowcow. nie uwazasz iz to nieco lepsza metoda ?
wiecej nie mam do dodania
* gdybym mial wymienic 'tylko' te swietne to mielibyscie do scrolowania z 10 ekranow zapisanych maczkiem... chyba nie o to chodzi ?
ps: pisalem iz temat jest durny - gdyz - to moje zdanie panie artifact - ktos kto go zaklada widocznie niewiele jeszcze widzial w sieci. czemu niewiele ? ano chocby temu iz gdyby widzial wiele nie zalozylby takiego topica... czemu jeszcze ? chocby temu jaki adres sam podal... a najlepszym rozwiazaniem IMHO aby ktos taki poogladal sobie dore stronki jest NIE wymienianie mu tu, czesto jakis podejrzanych adresow - a odeslanie go do katalogow - gdzie bedzie mial wszystko poukladane wg wszelkich mozliwych kryteriow, a na dodatek wyselekcjonowane przez zawodowcow. nie uwazasz iz to nieco lepsza metoda ?
LoveBeer pisze: ktos kto go zaklada widocznie niewiele jeszcze widzial w sieci. czemu niewiele ? ano chocby temu iz gdyby widzial wiele nie zalozylby takiego topica... czemu jeszcze ? chocby temu jaki adres sam podal... a najlepszym rozwiazaniem IMHO aby ktos taki poogladal sobie dore stronki jest NIE wymienianie mu tu, czesto jakis podejrzanych adresow - a odeslanie go do katalogow - gdzie bedzie mial wszystko poukladane wg wszelkich mozliwych kryteriow, a na dodatek wyselekcjonowane przez zawodowcow. nie uwazasz iz to nieco lepsza metoda ?
o Boże... chyba faktycznie przestanę się wypowiadać na tym forum, bo tu już (w większości) siedzą tacy profesjonaliści, którzy wszystko, ale to wszystko widzieli, wszystko słyszeli, sami są pro, w zasadzie najlepsi na świecie ...
A co do ciekawych stronek- mi się właśnie ta podoba, Tobie inna. O to mi właśnie chodziło, żeby każdy ocenił co mu się najbardziej podoba ( i nie szablonowo podawać tylko 1 stronkę, bo "przecież ona najlepsza, co się lolek z nami kłóci i durny topic zakłada").
Powiem Ci, że faktycznie może niewiele na necie widziałem, ale wiem jedno- na pewno nie widziałem wszystkich stronek na necie ( w przeciwieństwie do Ciebie)
Dziwny ten wywód z piwami, nielogiczny... Bo skoro twierdzisz, że piw są miliony i nie do ocenienia to na jakiej podstawie stwierdzasz, że stronki można łatwo uszeregować, że z góry wiadomo co jest najlepsze...
No ale w sumie Ty już wszystkie stronki na necie widziałeś, wybrałeś te najlepsze i co Ci tutaj jakiś no skill będzie dupe zawracać
Nieważne, przestaje się już wypowiadać...
wiesz chris zamiast prowokowac i niepotrzebnie truc wzialbys po prostu ogladnal te pieprzone katalogi. sam bys zadecydowal co ci sie w nich podoba a co nie.
i prosilbym o nie wkladanie w me usta czegos czego nie mowilem.
odnosnie katalogow jeszcze - nic nie wiadomo z gory - ale mozna zalozyc z wysokim prawodpodobienstwem iz ludzie je tworzacy wybieraja do nich rzeczy - nie najlepsze - bo do cholery - takich nie ma - ale te naprawde dobre. wchodzisz w ten pieprzony katalog i po ogladnieciu kilkuset z niego pozycji - albo najlepiej wszystkiego - bedziesz mial przekroj przez dobre strony.
a tutaj zaczyna sie idiotyczna wojna w 'ja lubie to a tamto jest be' itd. i po co to ? ty chris chcesz klotni czy zobaczyc dobre strony ? bo ja naprawde zaczynam miec watpliwosci...
i prosilbym o nie wkladanie w me usta czegos czego nie mowilem.
odnosnie katalogow jeszcze - nic nie wiadomo z gory - ale mozna zalozyc z wysokim prawodpodobienstwem iz ludzie je tworzacy wybieraja do nich rzeczy - nie najlepsze - bo do cholery - takich nie ma - ale te naprawde dobre. wchodzisz w ten pieprzony katalog i po ogladnieciu kilkuset z niego pozycji - albo najlepiej wszystkiego - bedziesz mial przekroj przez dobre strony.
a tutaj zaczyna sie idiotyczna wojna w 'ja lubie to a tamto jest be' itd. i po co to ? ty chris chcesz klotni czy zobaczyc dobre strony ? bo ja naprawde zaczynam miec watpliwosci...