Proźba, pomoc...

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
qmaczo
Nowy
Nowy

Proźba, pomoc...

Post autor: qmaczo »

Chyba w dormy miejscu założyłem ten temat. Jeżeli w złym to prosze o przeniesieni go.

Witam, zarejestrowałem sie na tym forum dzisiaj, moje zainteresowania www sa wielkie, pierwsza strone jaka zrobiłem w html to http://www.kumaczo.yoyo.pl/index.html i jest niezbyt udana. Słyszalem ze lepsze strony wychodzą w php i mam pytanie gdzie zrobić jaką ciekawą strone w php czy html :?: Mam proźbe żeby ktoś mi pomagal, doradzał , jak ktos wyrazi taką chęć to zapraszam na GG: 8155350. Mam prawie 18 lat 8) Jak ktoś sie wypowie to bede zadawal dalsze pytania.
qmaczo
Nowy
Nowy

Re: Proźba, pomoc...

Post autor: qmaczo »

Mam pytanie w czym zrobi ć jakąś wypasioną stronke w html czy w php ?
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: Proźba, pomoc...

Post autor: Yay Gree »

hmmm, nom nie wiem na ile odpowiem na zadane przez ciebie pytanie ale, moim zdaniem jeżeli chcesz robic ładne [wizualnie strony], to niestety musisz zostawic php, htmla i wogóle kodowanie, a zabrac sie za jakis program graficzny [jak na poczatek polecam: psp albo gimpa chyba ze odrazu atakujesz photoshopa]. I cwiczyc, przegladac strony z nagrodami miedzyarodowymi, agencje interaktywne etc. robi projekty stron, nawiąza kontakt z jakims koderem rozmawiac z nim i wypytywac. Prawda jest taka ze do zrobienia dobrej strony przynajmniej jeden grafik i jeden koder sa niezbędni.

chyba ze lepiej czujesz sie kodowaniu to poszukaj jakiegos grafika ;)
ODPOWIEDZ