Co na dyskotekę? Lista utwórów na imprezkę :D
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: Co na dyskotekę? Lista utwórów na imprezkę :D
Nie było powiedziane, że są to hity 2003
Ale przy starych utworach też da się dobrze bawić 
ktoś napisał, żę bawić można sie tylko przy clubowej muzie...bulshit..
tylko METAL! reszta to siuśki...(nie obrażając nikogo
) KaRoL jak dyskoteka sie udała...?Czy jeszcze sie nie odbyła...?
Jeśli sie nie odbyła...to ja obiektywnie proponuje rozruszać wszytkich starymi dobrymi kawałkami, a poźniej wybrać któryś z tych proponowanych przez iniside i...ktoś tam jeszcze coś polecał...
Jeśli sie nie odbyła...to ja obiektywnie proponuje rozruszać wszytkich starymi dobrymi kawałkami, a poźniej wybrać któryś z tych proponowanych przez iniside i...ktoś tam jeszcze coś polecał...
Nie wywołuj flame war bo będzie sie ciągnąć w nieskończonosć... Do zabway tylko muza klubowa (czyt. TECHNO)Lucynda pisze:ktoś napisał, żę bawić można sie tylko przy clubowej muzie...bulshit..tylko METAL! .
Jeszcze nie byłoLucynda pisze:(...) KaRoL jak dyskoteka sie udała...? Czy jeszcze sie nie odbyła...?
Jeśli sie nie odbyła...to ja obiektywnie proponuje rozruszać wszytkich starymi dobrymi kawałkami (...)
Niestety jest problem w internecie ze starymi kawałkami....
Może jakieś konkretne tytuły do zabawy? Stare kawałki znam, ale to są raczej to posłuchania w domu...
Sciągnołbyś to AC Seven... Legalne za darmo, wypasik, po godzinie nikt nie pamięta jak sie nazwya (oczywiście przy sensownym basie i głosności). Albo Clubbasse... Też na leaglu kabinujecie z jakimis starymi kawałkami ehhhh
iniside powiem tak...
w sprawach gustu nie ma dyskusji...
ja tam lubie bardziej gitarowe granie a ty wolisz muze, którą sobie sam bez większego wysiłku możesz zrobić..
do Karola takie kawałki, które każdy zna, ale nie są teraz na topie...
do Karola takie kawałki, które każdy zna, ale nie są teraz na topie...
Eeee no nie wiem czy bez większego wysiłkuLucynda pisze: którą sobie sam bez większego wysiłku możesz zrobić..![]()
prowokujesz...
ok EOT.....