Przede wszystkim GG (a dokładniej Power GG) i kiedyś Tlen-a. Nie używam Tlen-a ponieważ wszyscy z moich obecnych znajomych siedzą na GG. A co do innych komunikatorów..........ewentualnie Outlook
[przegląd] Komunikatory
Re: [przegląd] Komunikatory
Ja używam:
Przede wszystkim GG (a dokładniej Power GG) i kiedyś Tlen-a. Nie używam Tlen-a ponieważ wszyscy z moich obecnych znajomych siedzą na GG. A co do innych komunikatorów..........ewentualnie Outlook
.
O co chodzi z tym Outlookiem. Komunikator to program który "pozwala na wymiane w czasie rzeczywistym słów, zdań, ogólnie rozamianie w czaśnie żeczywistym".
-
Wojciech Jurewicz
- Przelotem

- Kontakt:
Myslę że nie zwróciłes uwagi na:iniside pisze:O co chodzi z tym Outlookiem. Komunikator to program który "pozwala na wymiane w czasie rzeczywistym słów, zdań, ogólnie rozamianie w czaśnie żeczywistym".
-----
Ja jeszcze chciałem dodać że kożystałem kiedyś z takiego fajnego komunikatora, który nazywa się Radar Odigo. Szkoda tylko że tak mało osób z niego kożysta...
Żartowałem z tym Outlookiem. Chodziło mi nie o komunikatory w sensie wymiany informacji w czasie rzeczywistym, ale ogólnie o wymianę informacji.iniside pisze:O co chodzi z tym Outlookiem. Komunikator to program który "pozwala na wymiane w czasie rzeczywistym słów, zdań, ogólnie rozmawianie w czasie rzeczywistym".
Używam GG ponieważ najwięcej moich znajomych używa właśnie GG.
Ok. Ale mówie zainstalujcie se mirande i nie będziecie potrzebować stosu programów tylko jeden. Do wszystkie łącznie z pocztą, www, wyszukiwarką, szpiegowanie, i kto wie czym jeszcze.
-
Jacek Bajor
- Kontakt:
Domyślnym protokołem Mirandy jest właśnie Jabberiniside pisze:Nie znacie sie ;D. Najlepszy komunikator to Miranda-IM www.miranda-im.org Obługuje wszytskie distępne protokoły komunikacyjne (w tym GG, Tlen ICQ i dziesiątki innych). Ma ogromną ilość wtyczyke. Sięgającą niewyobrażalnych rozmiarów. Mówiąc krótko jeden program i wszysko dostępne. Tzn. wszytskie możliwe protokoły.
-
Gość
A nie bo domyslbymi (zara po instalacji) są. Jabber, ICQ, AOL, MSNMessager. Potem tylko sciągamy wtyczki i mamy tlen, GG, Yahoo, i co tam jeszcze wymyślono.
kiedys Tlen i GG, obecnie tylko ten drugi. Spowodowane jest to tym, ze wiekszosc znajomych na Tlenie nie urzeduje wiec w zasadzie byl w moim przypadku bezuzyteczny 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Powiem szczerze że większość internautów korzysta z GG a to czy ze skórami to już nie ważne
1.Gadu-Gadu
2.Tlen
3.ICQ
1.Gadu-Gadu
2.Tlen
3.ICQ
Stosuje MSN Messenger i Gadu Gadu .
-
fibbia
- Nowy

- Kontakt:
GG - córki zamontowały, nie korzystam.
ICQ - bo ponoć najlepszy, więc zainstalowałem. I jeśli już to z niego korzystam. Choć syrena i reklama "na wejściu" zabija
MSN, Yahoo - zamontowałem ze względu na mikrofon, a niedługo chciałem qpić kamerkę. Ale nie wiem, bo mi nawet ten mikrofon nie działa.
ICQ - bo ponoć najlepszy, więc zainstalowałem. I jeśli już to z niego korzystam. Choć syrena i reklama "na wejściu" zabija
MSN, Yahoo - zamontowałem ze względu na mikrofon, a niedługo chciałem qpić kamerkę. Ale nie wiem, bo mi nawet ten mikrofon nie działa.