Witam koledzy webmasterzy! Oceńcie mojego nowwego laya do chomstara. Powiedzcie mi co jest nie tak, co jest fajne, co wywalić, proszę o szczegółowe uwagi. Strona nie jest jeszcze w pełni wykończona, ponieważ nie chcę wykańczac jeżeli nie upewnię się co jest brzydkie. Z góry dzięki, kiedyś postaram się odwzdzięczyć !
www.chomstar.sej.pl
!!! Nowy layout www.chomstar.sej.pl !!!
Re: !!! Nowy layout www.chomstar.sej.pl !!!
zrob cos z tym to pogadamy o ocenie.Fatal error: Cannot redeclare formularz() (previously declared in /home/http/sej/public_html/chomstar/news/functions.php:2) in /home/http/sej/public_html/chomstar/flymail.php on line 41
Powiem tak: lepiej.
top trochę nie pasuje do reszty
animacja menu trochę nie współgra ze sobą (po za tym ja bym dał jakieś serie drgań)
top trochę nie pasuje do reszty
animacja menu trochę nie współgra ze sobą (po za tym ja bym dał jakieś serie drgań)
no teraz mi sie podoba, tylko dorzucilbym jeszcze jakies tlo dla tytulow sekcji (linki, ksiega itp.) zeby wyroznialy sie jakos i zeby bylo widac ze to sa tytuly sekcji.
jeszcze jedyne co martwi to brak powiekszania zdjec i pusty bottomline
jeszcze jedyne co martwi to brak powiekszania zdjec i pusty bottomline
ocena
to twoje cudo zawiesiło mi przegladarke, ;-(
Są problemy z otworzeniem się strony, ale praktycznie nic się nie zmieniło.
Nie podobają mi się kategorie w menu - co chwilę znikają i ładują się na nowo - trochę dłuższa przerwa!
Nie wiem po co stosować w fotce tygodnia flasha?
Po co w ogóle menu we flashu? To pewnie dlatego strona się zawiesza. Taki efekt spokojnie mozna uzyskac gifem i filtrem w javie.
Zdjęcie jest zmniejszone - w rzeczywistosci jest wieksze, mozna to sprawdzić dając na flashu Zoom In.
Nadal nie podoba mi się nagłówek strony.
Kolorystyka topu jest zupełnie inna niz strony - zdjęcia przechodzą lekko w niebieski kolor.
Brakuje w ogóle css (?)
W niektórych miejscach brak wyczucia estetyki - np. w ogóle nie ma marginesu przy tekście, a czarnej obramówce i wszystko się zlewa.
Nie podobają mi się kategorie w menu - co chwilę znikają i ładują się na nowo - trochę dłuższa przerwa!
Nie wiem po co stosować w fotce tygodnia flasha?
Po co w ogóle menu we flashu? To pewnie dlatego strona się zawiesza. Taki efekt spokojnie mozna uzyskac gifem i filtrem w javie.
Zdjęcie jest zmniejszone - w rzeczywistosci jest wieksze, mozna to sprawdzić dając na flashu Zoom In.
Nadal nie podoba mi się nagłówek strony.
Kolorystyka topu jest zupełnie inna niz strony - zdjęcia przechodzą lekko w niebieski kolor.
Brakuje w ogóle css (?)
W niektórych miejscach brak wyczucia estetyki - np. w ogóle nie ma marginesu przy tekście, a czarnej obramówce i wszystko się zlewa.
-
Krzysztof Sziwa
nie podoba mi sie top strony, dlugo sie laduje, nie dopracowana