No to smiejcie sie. Na stronce nie ma wiele ale chodzi o funkcjonalnosc i szate graficzna
http://rafinet.no-ip.org/smutny/
stronka
-
Michał Fikus
- Przelotem

Re: stronka
Zamieszczanie apletu Java w takim celu jest jak najbardziej przeciwwskazane.
Grafika słaba, dobór kolorystyki, czcionek również nie prezentuje wysokiego poziomu. Mizerna strona, czas poczytać trochę artykułów...
a przede wszystkim REGULAMIN FORUM odnośnie nazewnictwa tematów.
Grafika słaba, dobór kolorystyki, czcionek również nie prezentuje wysokiego poziomu. Mizerna strona, czas poczytać trochę artykułów...
a przede wszystkim REGULAMIN FORUM odnośnie nazewnictwa tematów.
Szata graficzna może być - być może i trudno ją zrobić, ale efektowna to ona nie jest. I poza tym jakaś taka "spikselowana".
Złym pomysłem jest zastosowanie ramek. Nie prościej, żeby cała strona się przesuwała?
Zgaduję, że na stronie nie ma styli, bo Times New Roman to standardowa czcionka w przeglądarce, gdy nie ma ustawionej żadnej czcionki.
Wg. mnie wszystko do zmiany - jedynie menu może zostać, ale należy coś zrobić w tym apletem! (moja propozycja: delete)
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2004 2:21 pm przez KaRoL, łącznie zmieniany 1 raz.
niewiem czy zauwazyliscie, albo u mnie tylko tak jest, ze jedna sekunda w rzeczywistosci odpowiada okolo trzem na tym aplecie!
jak juz slusznie powiedziano, aplet do wylotu.
troche taka zbyt -masywna- ta strona, widac ze robiona pod 1024x768 bo na 800x600 nie mieszcza sie dzialy.
Ramki to zly pomysl, sugeruje (do karola: "sugeruje" to cos jak "proponuje" a nie cos jak "zgaduje" jesli rozumiesz o co mi chodzi
) wlozenie tego wszystkiego do tabeli, no i przede wszystkim:
- skategoryzowac prace.
- uzyc css
- poczytac troche artow
jak juz slusznie powiedziano, aplet do wylotu.
troche taka zbyt -masywna- ta strona, widac ze robiona pod 1024x768 bo na 800x600 nie mieszcza sie dzialy.
Ramki to zly pomysl, sugeruje (do karola: "sugeruje" to cos jak "proponuje" a nie cos jak "zgaduje" jesli rozumiesz o co mi chodzi
- skategoryzowac prace.
- uzyc css
- poczytac troche artow
opinia
1. za duzy i zupełnie zbedny zegar!!
2. za ciemna kolorystyka
3. za duża grafika w menu, tekst
ocena: 2/6
2. za ciemna kolorystyka
3. za duża grafika w menu, tekst
ocena: 2/6