[psp 7] try and buy
-
Gość
[psp 7] try and buy
Chodzi mi o paint shop pro 7 - wersje na 30 (50) dni. Otóż wykorzystałem już ten czas i nie mogę włączyć psp. Wiem że jest to niezbyt dobre, ale czy wiecie jak oszukać program i móc użytkować go nastepne 50 dni? Nie stać nie na pełną wersję a właśnie robię stronę nową no i grafiki do niej...a bez psp sobie nie poradzę...plis o pomoc mimo wszystko
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: [psp 7] try and buy
1. polecam gimpa ...
2. do odzyskania plikow bedziesz pewnie musial sie pobawic rejestrem + zainstalowac ponownie
2. do odzyskania plikow bedziesz pewnie musial sie pobawic rejestrem + zainstalowac ponownie
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

jak nie zmienisz tego co trzeba w rejestrze to tylko format cię uratuje
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

niestety z własnego przykładu wiem, że usuwanie wpisów w rejestrze cie nie uratuje, psp tworzy gdzies w systemie plik, albo dopisuje sie do istniejącego (tam odlicza dni, więc przestawienie zegara nic nie daje) w taki sposób że nie mogłem go znaleźć. pozostaje ci jedynie formatowanie
powodzenia
powodzenia
sorki cienka granica lehalnosci lekko zostaje przekroczona - zamiast krasc polecam jednak przeinstalowac sys (choc poszukalbym wczesniej sposobu na usuniecie wpisow - niby tez lamanie zabezpieczen ale jak dla mnie ten sposob jeszcze balansuje na granicy prawa)
A jak ściągne tą wersję jeszcze raz z innej strony??
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

raczej ci to nie pomoże, ale spróbować zawsze można
Czasem pomaga np. inny build programu.
Jest taki programik do robienia podpisów na obrazkach, który działa 60 dni, ale producenci wydają co chwilę ulepszenia (niewidoczne dla zwykłych użytkowników) i co chwila jest inny build. Dzięki temu można praktycznie mieć cały czas nieograniczony dostęp do programiku.
Jest taki programik do robienia podpisów na obrazkach, który działa 60 dni, ale producenci wydają co chwilę ulepszenia (niewidoczne dla zwykłych użytkowników) i co chwila jest inny build. Dzięki temu można praktycznie mieć cały czas nieograniczony dostęp do programiku.