niom mam takie pytanko... jest sobie stronka, no i w tle tej stronki leci sobie muzyczka, ktora mi badzo podpasowala... no ale owa stronka jest zrobiona we flashu, wiec nie ma tak dobrze, ze :widok/ zrodlo/ itd/ czy cos... Wie ktos moze, jak sciagnac ta muzyke? Jak ktos wie, to pliiiiiis pomozcie! to bardzo pilne! z gory dzieki :*
?>[/php]
[Flash] jak ściągnąć muzykę ze strony
-
-=KiciA#1=-
Re: [Flash] jak ściągnąć muzykę ze strony
Spróbuj tymi programami do wyciągania fla z swf-ów. Może jak się zrobi fla to będzie gdzieś oddzielnie ta muzyka. Jeśli nie to znam drugi sposób: puść muzyczkę z flasha na full na głośnikach i włącz nagrywanie nowego wava i przegraj całą ścieżkę przez mikrofon od komputera
Sposób dość nietypowy, ale skuteczny. 
-
-=KiciA#1=-
heh
z tym drugim sposobem to probowalam, ale strasznie cicho chodzi
no chyba ze jakas rada na to? 
Niemożliwe. Jak podkręcisz w komputerze i głośnikach na full i przystawisz mikrofon do głośnika to będzie aż ZA GŁOŚNO. 
-
-=KiciA#1=-
:)
taaa, ale mikrofonu do samych glosnikow nie przystawie przeciez, bo takie piski sa, ze szok
Kurcze... jakby tu podwedzic ta muzyczke 
No a co z tym pierwszym sposobem, który proponowałem? Spróbuj przekształcić swf na fla i wtedy otwórz to w Flashu i zobacz, czy nie ma gdzieś zapisanej tej muzyki.
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

po cholere mikrofon - wystarczy wcisnąć nagrywanie, a w innym programie odtwarzenie
-
-=KiciA#1=-
???
no ale jak? sciagniete pliki maja rozszerzenie .css, .js i .html, wiec raczej nic specjalnego sie z nimi nie zrobi :<