[intro] Flash-Freaks

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
mega
Nowy
Nowy
Kontakt:

[intro] Flash-Freaks

Post autor: mega »

Startując z nowym serwisem, wykonałem nowe intro dla Flash-Freaks.com, które chciałbym podać do waszej oceny. Powiedzcie co o tym myślicie.... :-D

>>> INTRO <<<

pozdrawiam...
Narzil
Nowy
Nowy

Re: [intro] Flash-Freaks

Post autor: Narzil »

Jednym słowem: mocne...
Widać, że się postarałeś. Intr jest dynamiczne, i ten motyw z MI... Fajny ten efekt z trzęsieniem ekranu.
Po prostu: dobra robota.
7+/10.
michu
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: michu »

jak dla mnie bomba ! :) obserwowalem juz wczesniej Twoja stronke (link znalazlem na innym forum) i juz tamte wczesniejsze intro bylo wypasione, ale te to juz wogle wymiata ;) 9+/10 . pozdrawiam.
Seth
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Seth »

Hmm... jakos mi sie to nie widzi. Nie szokuje niczym specjalnym, a spodziewalem sie czegos wiecej po stronie o flashu.

Ocena 4+/10

btw: Panowie, chyba zapomnieliscie o informacji, ze uzywacie na swojej stronie PostNuke'a. Nie po to ktos go pisal aby teraz wywalac jego copyright.
dzieciol4
Nowy
Nowy

Post autor: dzieciol4 »

hmm musze zgodzic sie z sethem - jezeli na stronie maja byc porady, artykuly itd. dla ludzi ktorzy chca zajmowac sie flashem to to intro jest raczej cieniutkie, nie obrazajac nikogo ale po kilku tygodniach siedzenia nad flashem i AS + pomoc na forach mozna takie intro zrobic bez wielkich wysilkow a ponadto jezeli to ma byc serwis to ja intru bym powiedzial zdecydowane NIE
mega
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: mega »

spoko, spoko

Intro nigdy się nie pojawi jako startowe strony ... :-D , służyć będzie bardziej jako jakiś przykład, z którego ktoś coś kiedyś może się nauczy, bo niektóre elementy Intra przedstawione są jako tutoriale w Serwisie. Albo posłuży innym jako inspiracja do swojej strony, w takim celu je stworzyłem... :-D

ps
dlatego prosiłem o ocene intra a nie sensowności jego umieszczania...
Flea
Kontakt:

Post autor: Flea »

No praca co do estetyki fajni zrobiona aleeeeeeeee
spodziewałem sie czegoś ciekawszego !! :]

6/10
Seth
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Seth »

A copyrightu jak nie bylo tak nie ma... wstydzcie sie, ze podpisujeciue sie pod czyjas praca (nie wrozy to dorbrze na przyszlosc).
ODPOWIEDZ