[wycena] 2 strony..

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
MKF
Kontakt:

[wycena] 2 strony..

Post autor: MKF »

Witam.. chcialbym sie dowiedziec... ile kosztowal by taki zestawik...

strona ehumor.kom.pl
- engine JP (nie sprzedaje tego.. bo nie moge.. ale baze danych i thema moge..)
- w downloadzie 100mb( parenascie programow, 70 mp3, 3 filmiki, parenascie PPSów itp)
- baza danych okolo 300 dowcipow, 120 opowiadan smiesznych (w tym wszystkie czesci Kubusia Puchatka..)
- ogladalnosc ok 500 dziennie( spada bo server cos sie sypal.. mialem ponad 1000 dziennie, ale stracilem domene...)
- no i server 400 mb.. (sponsorowany, za reklame jaka bedzie chcial sponsor.. - z tego co wiem to chce.. tylko 3 linki w menu.. i 2 bannery w rotacji..(narazie ma tylko 3 linki)
- 170 osob w subskrycji..

Strona cenebit.kom.pl
- engine jP(theme bardzo przerobiony.. i zostaly z tego powodu wprowadzone zmiany w engine JP...)
- dorzuce plik PSD do layoutu..
- forum wygenerowane do wygladu strony (engine phpbb)
- spora kolekcja gier on line, mp3, tekstow smeisznych, artow muzycznych dowcipow itp podobne do ehumor..
- banner i button ( www.cenebit.kom.pl/banner/buttom.gif , www.cenebit.kom.pl/banner/banner.gif , www.cenebit.kom.pl/banner/cenebit.gif )
- server 750 mb.. ( sponsoring.. wlasnei tez za reklame.. na ehumor )

Ps; Chcialbym sie dowiedziec... ile takie cos moze byc.. warte.... kto ile moglby dac..? Nie mowie, ze sprzedaje.. chodz mysle nad takim czyms.. (napiszcie moze akurat.. ) Ale na dzien dzisiejszy to tylko interesuje mnie cena tego wszystkiego... i ile ew. ktos moglby dac.. Prosze nie komentawac postami odbieglymi od tematu... Dzieki z góry :)
KaRoL
Działa
Działa

Re: [wycena] 2 strony..

Post autor: KaRoL »

Sam nie wiem... Myślę, że ktoś zainteresowany dałby ok. 200-400 zł... Może i więcej gdy mu się spodoba wygląd strony. Najważniejsze, by na stronie można było wcisnąć jak najwięcej bannerów i wkomponować je w stronę. To pomaga w utrzymaniu strony, bo wiadomo, idzie z tego kasa...
ODPOWIEDZ