Witam proszę o ocene wygladu graficznego i zarazem pomoc otóż mam taką strone www.remi.hk.pl
strona jest podzielona na ramki która ma ma swoja podstrone i grafike z tym że na moim monitorze grafika jest OK co do tekstu a na innych wszystko sie miesza poniżej zamieszczam to jak powinna wyglądać strona a jak wyglada to mozecie sami zobaczyć na monitorach .........
PROSZE O POMOC JAK TO ZROBIĆ ŻEBY SIĘ TEKST TAK NIE ROZLEWAŁ ????
TAK strona wygląda u mnie i tak ma wyglądać (gif) 57 KB)
http://www.republika.pl/remi_b/www.gif
a tu jest strona na serwerze i u jednych jest ok a u innych koszmar sam zobacz
http://www.remi.hk.pl
Moja www.remi.hk.pl a ZARAZEM POMOC
Re: Moja www.remi.hk.pl a ZARAZEM POMOC
Strona fajna, działa u mnie ok, ale dopatrzyłem się kilku wad...
! Tło jak dla mnie trochę za ciemne
!! Nie stosuj ramek.
!!! Gify ściągnięte z netu mają pixelową otoczkę (szczególnie ta ksiązka)
!V Nota 4+/10
! Tło jak dla mnie trochę za ciemne
!! Nie stosuj ramek.
!!! Gify ściągnięte z netu mają pixelową otoczkę (szczególnie ta ksiązka)
!V Nota 4+/10
Już któryś z kolei raz wystawiasz swoją stronę na forum
No więc tak: jak widzę zmieniłeś parę szczegółów od poprzedniego razu...
Na gifie, który zamieściłeś widzę zupełnie co innego niż po wejściu na adres. I bardzo dobrze. Zamiast tych wrednych gifów wstawiłeś ciekawe wielokąty...
Ładnie to wygląda.
W galerii proponuję zamiast nowego okna, okienko w javascript'cie. Ładniej będzie się prezentować. Zmniejsz też trochę zdjęcia, bo wyglądają na trochę jakby "naciągnięte" na programie graficznym i tym samym są rozmyte...
Hobby nie działa...
Zrób jakąś ciekawszą księgę gości pod styl strony i wsadź ją w ramkę jak inne.
Trochę też zejdę z tematu... Mógłbyś zmienić swoją stronę na Allegro i zrobić ją tak ciekawą jak swoją domową. Możesz zastosować iframe i zrobić kilka działów... I wszystko będzie można oglądać na jednej stronie na Allegro.
Ocena: 6/10
No więc tak: jak widzę zmieniłeś parę szczegółów od poprzedniego razu...
Na gifie, który zamieściłeś widzę zupełnie co innego niż po wejściu na adres. I bardzo dobrze. Zamiast tych wrednych gifów wstawiłeś ciekawe wielokąty...
U mnie wszystko jest w porządku.Hygin Delimat pisze:Tło jak dla mnie trochę za ciemne
W galerii proponuję zamiast nowego okna, okienko w javascript'cie. Ładniej będzie się prezentować. Zmniejsz też trochę zdjęcia, bo wyglądają na trochę jakby "naciągnięte" na programie graficznym i tym samym są rozmyte...
Hobby nie działa...
Zrób jakąś ciekawszą księgę gości pod styl strony i wsadź ją w ramkę jak inne.
Trochę też zejdę z tematu... Mógłbyś zmienić swoją stronę na Allegro i zrobić ją tak ciekawą jak swoją domową. Możesz zastosować iframe i zrobić kilka działów... I wszystko będzie można oglądać na jednej stronie na Allegro.
Ocena: 6/10
Strona dość dobra, tak jak powiedział Hygin, nie stosuj ramek. Logo OK.
5/10.
5/10.