[Ocena] www.fotd.zor.org

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Wolverine
Nowy
Nowy

[Ocena] www.fotd.zor.org

Post autor: Wolverine »

To moze jeszcze ja poprosze o ocene ;) Na codzien jestem programista a nie webmasterem, wiec prosze o ocene "na szynach"...

stronka to http://www.fotd.zor.org/
Krzysztof Sziwa

Re: [Ocena] www.fotd.zor.org

Post autor: Krzysztof Sziwa »

strona na ramkach to nie dobrze dlatego ze w wynikach wyszukiwania bedzie ich zawartosc bez nawigacji i odniesienia do strony glownej. Logo malo rozbudowane, srodek pusty, postac niewidzoczna. Te paski przewijania nie pasuja do reszty. Czcionka jest "czarna" co na tym tle meczy oczy. Ogolnie strona za ciemna...

ocena 3/10
Wolverine
Nowy
Nowy

Post autor: Wolverine »

ciemność!? widze ciemność?! ciemność widzę!!!
To na potrzeby opisu? ;)

WOW, az 3.5, jak na moja pierwsza stronke to niezle.

Srodek pusty: hmm pomysle...
Postac niewidoczna: Blending mial byc z zalorzenia, naprawde Ci sie nie podoba? hmm pomyslimy
Czcionka: no tak, doszedlem do kompromisu (przynajmniej tak mi sie wydaje) tworzac obsluge skorek...
Ramki: Tak wlasciwie na wyszukiwarkach mi nie zalerzy, a oszczedze sporo miejsca na serwerze stosujac je.

Dzieki za uwagi.
Ostatnio zmieniony śr sty 14, 2004 4:23 pm przez Wolverine, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysztof Sziwa

Post autor: Krzysztof Sziwa »

cytat jest od samego poczatku :)
przez te wyszukiwarki bedziesz mial krotszy czas odwiedzin, pozatym ramek malo kiedy sie uzywa (zasmiecaja wyniki) przez co wszyscy sie wkurzamy...
Narzil
Nowy
Nowy

Post autor: Narzil »

Wszystko oprócz ramek jest OK, trochę przeszkadzają w nawigacji. Jak na pierwszą stronę, to Ci dobrze wyszło. 4/10.
RyaN
Nowy
Nowy

Post autor: RyaN »

No całkiem nieźle jeśli to Twoja pierwsza stronka (moja była gorsza :lol: ).

Środek rzeczywiście za pusty.

Tło dla tekstu bym zmienił. Pobaw się odcieniami.

Tak ogólnie jestem na plus.

Co do ramek to rzeczywiście to ostateczne narzędzie żeby uzyskać np. takie coś jak ja chciałem (a raczej mój klient).

To tyle.

Ocena 4/10
ODPOWIEDZ