Co do sponsora to się postaram, aby strona miała dużo materiału i była dobrze przedstawiona.
Mam rozumieć, że każde wejście na strone to 1 wyświetlenie banera? Teraz zapytam gdzie takie miejsca mogą się znajdować? I do co miejsc to jeszcze jak zrobić taki baner na logu? Bo domyślam się, że to jest na WebInside.pl te miejsce.
Jeżeli oglądalność serwisu by wzrastała oraz chętnych do reklamy to ceny by poszły w dół - bądź w góre :)Co zrobić jeżeli nie ma się nawet na test dla sponsora miejsca na załodowanie strony? Potrzebowałbym miejsca aby okazać strone w całości dla sponsora? Kiedy już serwis zdobędzie popularność to te 100tys. wyświetleń banera szybko minie. Jednak zapewne trzeba mieć działalność gospodarczą, żeby wystawić fakturę VAT?
Co do tajemnicy handlowej to rozumiem i nawet po napisaniu posta kapnęłem się, że na to odpowiedzi raczej nie dostane.
Cneb.pl - nie bardzo rozumiem na czym to polega... Mi chodzi o coś takiego prostego, że się loguje wklejam np. baner czy coś i mam za to kase...
Jeżeli ktoś mógłby objaśnić czy cneb.pl działa tak samo to byłbym wdzięczny.
Czy uda mi się namówić sponsora do jakiegoś konkursy z nagrodami?
Na początku myślałem, żeby nagrodą było np. 100tys. darmowych wyświetleń banera a kolejne 100tys. ze zniżka 50%. Zniżka by obowiązywała przez pół roku. Co ty na to?
Napisałeś w poprzednich postach "Wstęp Płatny" a jak go zrobić? Np. - Wyślij SMS'a pod numer (np.)7889 o treści wstęp a dostaniesz hasło na 7dni?
Tyle, że nie wiem jak to zrobić, żeby taki sms działał...
Obecnie mam dużo czasu obmyśle cennik dla konkurencji, oraz napisze kilka artykułów, które trafią na stronę.
To też jest pytanie może nie na temat ale wiąże się z tym. Czy popularność zdobywają tylko serwisy zakończone na com. pl. ? Bo z tego co zaobserwowałem to właśnie tak jest. Rzadko kto zagląda na glt. of. prv.