Strona firmy- 1,5 tysiąca

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
lolnik1

Strona firmy- 1,5 tysiąca

Post autor: lolnik1 »

Mój tata zapłacił za zrobienie strony: http://eldomix.com/ 1,5 tysiąca. Jak zobaczyłem tę stronę to się załamałem amatorsko wygląda, zdaję sobie sprawę, że za taką kasę nie stworzą drugiego wp.pl, no, ale bez przesady.
Da się coś zrobić z tą stroną?
Btw na serwerze, mamy dostęp tylko do zdjęć i np. do strony głównej, gdzie możemy zmienić treść, ale nie mamy dostępu do indeksu! Nie wiem jak to możliwe, ale tak jest. Poradzicie coś? Zależy mi żeby mój tata miał dobrą stronę, bo to dobra reklama, więc więcej klientów :).
Lobo
Nowy
Nowy

Re: Strona firmy- 1,5 tysiąca

Post autor: Lobo »

co chcesz piękne niebiesko-brudne tło, i zdjęcie rozmarzonej rodziny w niskiej rozdzielczości. Czy da się coś zrobić... zawsze da się coś zrobić, z każdą stroną.

A co do plików zapytaj się tego co robił stronę przecież powinien wiedzieć. A jak masz niby wszystkie prawa to może to jakieś pliki wygenerowane przez serwer i twoje konto nie jest właścicielem(ale przy takiej niedużej stronie pewnie mało prawdopodobne). Tak czy siak pogadaj z tym co stronę robił. albo telefon do hostingu żeby to poprawili.

Ze stroną to zacznij od zmiany tła. wygląda jakby Klakier zjadł parę smerfów, a potem je wyrzygał na stronę.
cm_marcin

Post autor: cm_marcin »

Tez bym się załamał. Jeśli nie jesteś grafikiem to nie zabieraj się za poprawianie tej stron. Na pewno łatwiej niż ją poprawić jest po prostu zaprojektować ja od nowa - przecież zmiana tła jej nie odmieni...

Nie słuchaj Pana "Lobo" bo jego pojęcie o projektowaniu stron po jego wypowiedzi jest wątpliwe - na przyszłość oglądaj uważnie portfolio, zanim zamówisz strone www.
Kamill

Post autor: Kamill »

Strona kiepska, a jej koszt chyba adekwatny do umiejętności wykonawcy. Moim zdaniem, jest cała do zmiany, ale to tylko moje skromne zdanie...
Kasamatra

Post autor: Kasamatra »

fakt, że twój tata przepłacił za tego typu stronę ( chodzi mi o jej wykonanie). W tej cenie powinien otrzymać coś o wiele lepszego.
beniek33
Kontakt:

Post autor: beniek33 »

półtora tyś?? To nie jest aż tak dużo ale wykonanie takie sobie.
ODPOWIEDZ