PP dla Extraportfel jakieś opinie, jaki wybrać?

Pomoc z zakresu opracowania strategii dla funkcjonowania komercyjnych serwisów internetowych, wprowadzania płatnych treści, a także uczestnictwa w programach partnerskich dla webmasterów.
Nemon
Nowy
Nowy
Kontakt:

PP dla Extraportfel jakieś opinie, jaki wybrać?

Post autor: Nemon »

Hej, tym razem poszukuję programu partnerskiego dla artykułu o Extraportfel http://antyhaczyk.blogspot.com/2016/06/ ... endon.html

Są tam opinie o Extraportfel i bliźniaczej firmie Lendon. Możecie mi coś polecić. Ten z Vivus i Wonga tak coraz lepiej wychodzi, także chyba się bardziej zainteresuję tematyką programów partnerskich.
AdamAGP
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: PP dla Extraportfel jakieś opinie, jaki wybrać?

Post autor: AdamAGP »

Na Extra Portfel to polecam Ci spróbować TMEfetk, mają najwyższe stawki, z tych które znalazłem. Jeszcze jakiś tam jeden program się reklamował na forum PiO z ofertą kampania Ekstraportfel i mieli też dość dobre stawki, ale no TME jest bardziej znany z doświadczeniem. W pozostałych mi znanych były raczej niższe stawki na tą kampanię.
Nemon
Nowy
Nowy
Kontakt:

Rzeczywiście w TMefekt jest stawka 150 CPS za Ekstraportfel, to nawet Vivus i Wonga tyle nie dają za zaakceptowanego leada.
AdamAGP
Nowy
Nowy
Kontakt:

Nemon pisze: w TMefekt jest stawka 150 CPS za Ekstraportfel
No niestety, ale to jest jakaś promocyjna stawka i jest bodajże do końca września. Regularna stawka to jest chyba 120, czy 130 CPS, albo mniej nie pamiętam już dokładnie. Extra Portfel i tak podniósł ostatnio mocno stawkę, bo wcześniej była w porywach do stówy.
Nemon
Nowy
Nowy
Kontakt:

AdamAGP pisze:
to jest jakaś promocyjna stawka i jest bodajże do końca września.
Szkoda, ale jak będzie 120-130 CPS to i tak dobra stawka chyba, bo widzę w innych jest około stówy. Tylko pytanie jak tam z walidacją leadów, bo z Vivus mi wyszło dość słabo przy TMEfekt w stosunku do Bankiera np. mimo że z niższą stawką, ale CPL + CPS.
AdamAGP
Nowy
Nowy
Kontakt:

W TM kampanie Vivusa i niektóre inne zliczają leady dopiero po wykonaniu przez użytkownika przelewu aktywacyjnego. Może to przez to.
Z kolei kampania Extra Portfel i Lendon jest zliczana na bieżąco, także tam nie powinno być problemów.
Moim zdaniem jeśli chodzi o te dwie kampanie, to TM ma najlepsze.
Nemon
Nowy
Nowy
Kontakt:

AdamAGP pisze:W TM kampanie Vivusa i niektóre inne zliczają leady dopiero po wykonaniu przez użytkownika przelewu aktywacyjnego.
W Bankierze jest od razu i jest stawka CPL + CPS, chociaż przy kampanii Vivus to się w dużym stopniu pokrywają zaakceptowane leady CPL i CPS. Może tak być, że to było przyczyną, że w TM Efekt jest tylko CPS, ale i tak jakoś mało mi tego wyszło.

Skoro mówisz, że dla kampanii Ekstraportfel jest inaczej i że TM ma dobrą tą kampanię, to spróbuję u nich.
AdamAGP
Nowy
Nowy
Kontakt:

To przetestuj i daj znać, ja innych nie testowałem w sumie, bo mi TM odpowiadał, bo zlicza na bieżąco wnioski i stawka lepsza od innych, ale jak będziesz jakieś inne testować to daj proszę znać.
Nemon
Nowy
Nowy
Kontakt:

Ok, postaram się pamiętać.
ODPOWIEDZ