Czesc wszystkim mam nietypowy problem i nie moge znaleźć rozwiązania Jestem uzytkownikiem maca pracuje w edytorze FDT "FLASH DEVELOP TOOL" oraz pakietem CS4. Podpinam zewnetrzna klase pod index.fla i z niewiadomych wzgledów raz flash mi wypusci swfa i wszystko jest jak a raz uzyskuje efekt pustego swfa i nawet w debuggerze nie pokazuje bledow nie tracuje zadnej funkcji nic pusto errorow rowniez nie posiadam a wedlug kodu wszystko powinno ladnie wczytywać.
Czym moze byc spowodowany taki efekt dodatkowy objaw strasznie dlugo wypuszcza swf-a "pustego swfa";
Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na odpowiedzi
Problem z kompliacja swf
-
karaluch21
Problem z publikacją pliku.
Witam wszystkich.
A ja trochę z innej beczki. Nie wiem gdzie umieścić taki temat.
Pojawił mi się ostatnio pewien problem z publikowaniem pliku flash.
Mianowicie, nie mogę opublikować tego pliku. Kiedy wciskam ctrl + enter powinien pojawić się film swf, natomiast nic się nie dzieje. Gdy włączam ctrl +f12 to w przeglądarce pojawia się puste okno. Wcześniej nie miałem problemu z tym plikiem.
Przeinstalowałem już flash'a ale problem nie zniknął. Inne pliki działają bez problemu i nie mam problemu z ich publikacją.
Czy ktoś wie jaka może być przyczyna tego dziwnego zjawiska?
Jest to plik to strony internetowej i jest dla mnie bardzo ważny.
Pozdrawiam
Karaluch
A ja trochę z innej beczki. Nie wiem gdzie umieścić taki temat.
Pojawił mi się ostatnio pewien problem z publikowaniem pliku flash.
Mianowicie, nie mogę opublikować tego pliku. Kiedy wciskam ctrl + enter powinien pojawić się film swf, natomiast nic się nie dzieje. Gdy włączam ctrl +f12 to w przeglądarce pojawia się puste okno. Wcześniej nie miałem problemu z tym plikiem.
Przeinstalowałem już flash'a ale problem nie zniknął. Inne pliki działają bez problemu i nie mam problemu z ich publikacją.
Czy ktoś wie jaka może być przyczyna tego dziwnego zjawiska?
Jest to plik to strony internetowej i jest dla mnie bardzo ważny.
Pozdrawiam
Karaluch
Re: Problem z kompliacja swf
Czy inne pliki zachowują się tak samo czy nie?
Jeśli nie to przekopiuj wszystko do nowego dokumentu.
Jeśli wszystkie pliki zachowują się tak samo, no najpierw odinstaluj Flasha i wywal wszystkie pliki z folderu w którym się zainstalował a potem zainstaluj go ponownie.
Jeśli nie to przekopiuj wszystko do nowego dokumentu.
Jeśli wszystkie pliki zachowują się tak samo, no najpierw odinstaluj Flasha i wywal wszystkie pliki z folderu w którym się zainstalował a potem zainstaluj go ponownie.