Witajcie,
Właśnie ukończyłem swój nowy projekt: http://www.aero7.pl
Chciałbym prosić wszystkich posiadających chwilkę wolnego czasu i chęci do oceny sklepu, wyrażania opinii czy sugestii - chcę dopracować jak najmocniej sklep. Interesują mnie wszystkie opinie, od funkcjonalności po grafikę, seo czy usability.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
Michał D.
[www] Aero7.pl
Re: [www] Aero7.pl
Witaj.
Ogólnie - sklep bardzo dobry. Czytelny i przejrzysty.
Uwagi:
- u mnie w górnym menu element 'kontakt' przeskoczył do nowej linijki. Chyba nie tak to miało wyglądać. Mój system Ubuntu, przeglądarka Chromium 15. Mam zainstalowaną czcionkę Arial i inne podstawowe.
- nie lubię, gdy po dodaniu elementu automatycznie przenosi mnie do niego (w sklepie nie teleportuje mnie do kasy, gdy wrzucę bułkę do wózka)
Poza tym super.
Ogólnie - sklep bardzo dobry. Czytelny i przejrzysty.
Uwagi:
- u mnie w górnym menu element 'kontakt' przeskoczył do nowej linijki. Chyba nie tak to miało wyglądać. Mój system Ubuntu, przeglądarka Chromium 15. Mam zainstalowaną czcionkę Arial i inne podstawowe.
- nie lubię, gdy po dodaniu elementu automatycznie przenosi mnie do niego (w sklepie nie teleportuje mnie do kasy, gdy wrzucę bułkę do wózka)
Poza tym super.
A,
i usuń pliki instalacyjne drupala
i usuń pliki instalacyjne drupala
Jak wyżej: przy wrzucaniu do koszyka nie powinno być takiej reakcji, jedynie powiększenie kwoty z lewej strony, abym wiedział, że coś się dzieje.
Oprócz tego idealna strona pokazująca jak należy robić mały sklep internetowy.
Podoba mi się zarówno system, jak i layout - niebieska 7 w logo współgra z kolorystyką strony kreując markę.
Oprócz tego idealna strona pokazująca jak należy robić mały sklep internetowy.
Podoba mi się zarówno system, jak i layout - niebieska 7 w logo współgra z kolorystyką strony kreując markę.