Poszukuję ochotników

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
Artix

Poszukuję ochotników

Post autor: Artix »

Nie chcę owijać w bawełnę więc przejdę do rzeczy - zamierzam otworzyć hosting. Mam już w tym niemałe doświadczenie ponieważ niegdyś brałem czynny udział w rozbudowie serwisu 0Host (zrezygnowałem z powodu braku czasu). Zakupiłem konto reseller w amerykańskiej firmie - i niby wszystko było w porządku.
Dopiero gdy wziąłem się za treść, pojawił się problem - nazwa, oferta, promocje...

Potrzebuję więc kilkoro osób, które pomogą rozwinąć mi ten pomysł, a mianowicie:
- Kogoś, kto zająłby się BOK'iem,
- Grafika
- Kodera
- Pracownika "Biura Reklamy i Negocjacji" (jeśli można to tak nazwać), z kim omówiłbym szczegóły ofert, promocję...

Pojawił się też kolejny problem, ponieważ reseller jest o wiele lepszy niż w polskiej ofercie, jednak koszty jego utrzymania też są wysokie, więc osoby takie nie będą mogły liczyć na zarobek. Jednakże, jeśli prace nad hostingiem się szybko uwiną i zacznie przynosić przychody, omówię ze wszystkimi ilość "pensji".

Nie zamierzam zakładać firmy! Hostingiem ma zająć się grupa ludzi, chętnych oczywiście.

O kontakt prosiłbym na Gaduj-Gaduj: 25483196.
Shavei
Nowy
Nowy

Re: Poszukuję ochotników

Post autor: Shavei »

Czy ja dobrze zrozumiałem? Nie zamierzasz zakładać firmy, ale chcesz sprzedawać konta hostingowe? Jeżeli tak, to lepiej szybko usuń ten temat, nim ktoś jeszcze to zobaczy (ja udam, że tego nie czytałem).
ODPOWIEDZ