www.efective.pl
www.efective.pl
Witam, proszę o ocenę mojego serwisu pod względem merytorycznym i graficznym, a także łatwości obsługi - http://www.efective.pl
-
dariusz_iz
- Nowy

- Kontakt:
Re: www.efective.pl
Upload do poprawy, troszkę się ładuje za długo.
Za mała trzcionka, choć mam dobry wzrok to jednak męczyłem się. Klient już by uciekł (on nie chce się męczyć).
Na głównej stronie fotografię zmieniłbym. Nie czerwona fotka bo się zlewa z resztą i daje po twarzy.
Darek
Za mała trzcionka, choć mam dobry wzrok to jednak męczyłem się. Klient już by uciekł (on nie chce się męczyć).
Na głównej stronie fotografię zmieniłbym. Nie czerwona fotka bo się zlewa z resztą i daje po twarzy.
Darek
Wg. mnie za mała czcionka jak już Dariusz wspomniał i za wysoka stopka. Po co tyle na dole? Ogranicz miejsce tylko do tego co potrzebne.
No i rozwiń stronę merytorycznie. Lepiej żeby strona miała więcej podstron. Ilość treści również pozostawia wiele do życzenia. Postaraj się o więcej.
Pozdrawiam
No i rozwiń stronę merytorycznie. Lepiej żeby strona miała więcej podstron. Ilość treści również pozostawia wiele do życzenia. Postaraj się o więcej.
Pozdrawiam
Jezusie Chrystusie Świebodziński! Jaka mała czcionka!
Rozumiem że chcesz żeby się zmieściło, ale nie lepiej zawrzeć mniej informacji, a zrobić to ładniej i nie nararażać czytelnika na wizytę u okulisty?
Rozumiem że chcesz żeby się zmieściło, ale nie lepiej zawrzeć mniej informacji, a zrobić to ładniej i nie nararażać czytelnika na wizytę u okulisty?
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie. Są dla mnie bardzo cenne.
Jeszcze raz dziękuję za sugestie i zgodnie z nimi poprawiłem stronę. Jeśli ktoś miałby chwilę czasu to będę zobowiązany. Chciałbym tylko nadmienić, że koncepcja strony opiera się na portfolio w formie galerii, a nie na tekstach.