www.efective.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
mduraj
Kontakt:

www.efective.pl

Post autor: mduraj »

Witam, proszę o ocenę mojego serwisu pod względem merytorycznym i graficznym, a także łatwości obsługi - http://www.efective.pl
dariusz_iz
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: www.efective.pl

Post autor: dariusz_iz »

Upload do poprawy, troszkę się ładuje za długo.
Za mała trzcionka, choć mam dobry wzrok to jednak męczyłem się. Klient już by uciekł (on nie chce się męczyć).
Na głównej stronie fotografię zmieniłbym. Nie czerwona fotka bo się zlewa z resztą i daje po twarzy.
Darek
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wg. mnie za mała czcionka jak już Dariusz wspomniał i za wysoka stopka. Po co tyle na dole? Ogranicz miejsce tylko do tego co potrzebne.
No i rozwiń stronę merytorycznie. Lepiej żeby strona miała więcej podstron. Ilość treści również pozostawia wiele do życzenia. Postaraj się o więcej.
Pozdrawiam
Verex13

Post autor: Verex13 »

Jezusie Chrystusie Świebodziński! Jaka mała czcionka!

Rozumiem że chcesz żeby się zmieściło, ale nie lepiej zawrzeć mniej informacji, a zrobić to ładniej i nie nararażać czytelnika na wizytę u okulisty?
mduraj
Kontakt:

Bardzo dziękuję za wszystkie opinie. Są dla mnie bardzo cenne.
mduraj
Kontakt:

Jeszcze raz dziękuję za sugestie i zgodnie z nimi poprawiłem stronę. Jeśli ktoś miałby chwilę czasu to będę zobowiązany. Chciałbym tylko nadmienić, że koncepcja strony opiera się na portfolio w formie galerii, a nie na tekstach.
ODPOWIEDZ