Witam! Jestem właścicielem zespołu muzycznego i mam problem z taką stronką: zespół muzyczny z Gdańska
Ściągnąłem odtwarzacz mp3 we flashu, który mi się podoba i w miarę fajnie funkcjonuje na stronie. Jednak mam problem, bo nie na wszystkich przeglądarkach odtwarzacz jest widoczny. Np. w moim telefonie komórkowym miejsce odtwarzacza pozostaje puste. W związku z tym mam pytanie, co zrobić? Czy są takie playery, które są widoczne we wszystkich urządzeniach? Rozważałem też opcję zrobienia drugiej strony, która by się wyświetlała w zależności od tego, czy odwiedzający ma zainstalowaną obsługę flash czy nie.... Ale jak to zrobić? Może macie jakieś inne pomysły na rozwiązanie tego problemu?
Pozdrawiam i z góry dziękuję!
Odtwarzacz flash widoczny dla wszystkich, pomocy!
-
www.skrypty.pro
- Nowy

- Kontakt:
Re: Odtwarzacz flash widoczny dla wszystkich, pomocy!
Co do wyświetlania na telefonie to akurat dlatego że mało który telefon obsługuje flash-a w przeglądarkach internetowych dlatego nie ma odtwarzacza. I z tego co się orientuje to nie bardzo jest jakaś możliwość by zrobić coś co by pomogło rozwiązać ten problem no chyba że zmiana urządzenia z którego odwiedza się daną stronę.