Witam!
Mam pytanie jak zrobić komuś stronę internetową, za pomocą HTML-a,XHTML-a, czy jakimś edytorem czy jak...
Jestem nowicjuszem w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość:). Na czym to polega jak ktoś zamawia u nas stronę tzn. my robimy mu szablon czy coś takiego a on sam sobie wrzuca na hosting ? Kiedyś robiłem coś tam w HTML ale z tego co pamiętam były słabe strony jakościowo więc nie wiem czy da się tym coś zrobić i dużo tam pisania (w notatniku).
Czym robić strony internetowe na sprzedaż ?
Re: Czym robić strony internetowe na sprzedaż ?
daj spokój, tego sie nie da wytłumaczyć na forum w chwile. tego sie uczy latami :/
uzyj eclipse lub netbeans. jedziesz z palca.
uzyj eclipse lub netbeans. jedziesz z palca.
Re: Czym robić strony internetowe na sprzedaż ?
Większość klientów chce stron z panelem zarządzania z projektowaniem grafiki itp. itd. - na początek proponuje kupić książkę co najmniej za 50 PLN do PHP stworzyć jakiś prosty CMS z bazą MySQL i nie zadawać takich pytań, nawet osoby doświadczone w programowaniu często nie potrafią spełnić żądań klienta a ty wyskakujesz z podstawami HTML.
A co do programu to polecam nodpad++ ale to tylko edytor - nie jest to kombajn produkowania stron.
A co do programu to polecam nodpad++ ale to tylko edytor - nie jest to kombajn produkowania stron.