Bardzo proszę o ocenę/krytykę sugestję, pomoc.

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Robin00

Bardzo proszę o ocenę/krytykę sugestję, pomoc.

Post autor: Robin00 »

Wersja demo: http://ogloszenia-czestochowa.zdzich.pl/

Nie jestem zadowolony gdyż, nie wiem czego tu brakuję, co zmienić a wydaje mi się że na bank coś nie jest jeszcze ok.

Dzięki.
franek19705

Re: Bardzo proszę o ocenę/krytykę sugestję, pomoc.

Post autor: franek19705 »

banner (tytuł strony) się gubi.
Robin00

Post autor: Robin00 »

Masz na myśli logo tak. Zmienię je na jakieś wyrażniejsze. A czy po lewej w kategoriach ogłoszeń, co myślisz może jakieś ikonki, czy cokolwiek?
www.skrypty.pro
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: www.skrypty.pro »

brakuje moim zdaniem kolorowych ikonek, ktore nadaly by troche dynamiki portalowe, no i oczywiscie logo do wymiany, reszta w porzadku:)

no i mysle ze domena bedzie taka jak logo;)
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

Robin00 pisze:Wersja demo: http://ogloszenia-czestochowa.zdzich.pl/
Nie jestem zadowolony gdyż, nie wiem czego tu brakuję, co zmienić a wydaje mi się że na bank coś nie jest jeszcze ok.
Niestety znam przyczynę występowania Twojego niezadowolenia i uważam, że powinieneś zapytać o to potencjalnych odbiorców twojego serwisu, ponieważ to od użytkownika szukającego informacji powinna płynąć informacja czy ogłoszenia są poprawnie formułowane, czy pola formularzy są odpowiednie, czy nie jest za dużo, czy nie jest za mało itd...

Jeżeli nie wiesz czego brakuje to znaczy, że prawdopodobnie nie wiesz czego potrzebują użytkownicy lub wszystko czego oczekują już jest a ty na siłę czegoś szukasz.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ