Witam.
Przy zapisywaniu pliku wyskakuje mi taki błąd:
http://i40.tinypic.com/2rp7m6b.jpg
Po kliknięciu OK program się zamyka. Próbowałem zainstalować od nowa ale problem nie znika.
Mam wersje CS3. Sprawdzałem też wersje CS2 i było to samo.
Wie ktoś co zrobić aby to naprawić?
Zależy mi na szybkich odpowiedziach ponieważ mam kilka projektów do zrobienia.
Pozdrawiam.
Problem z Photoshopem...
Re: Problem z Photoshopem...
Myślę że to nie problem Photoshopa tylko Windowsa, miałem kiedyś taki problem z przeglądarką, nie pomogło nic, odinstalowałem ją i wywaliłem wszystkie pliki jakie znalazłem po niej, wywaliłem też wpisy z rejestru i nic. Pomogła dopiero reinstalacja systemu.
Sprawdziłem na nowym dokumencie i dało się zapisać normalnie.
Ale na tych wcześniejszych plikach które zrobiłem i które teraz muszę zmodyfikować nie da się tego zrobić.
Opisze może bardziej wszystko na temat tych plików.
Mam 10 zapisanych plików PDF. Jeden usunąłem i musiałem wszystkie nazwy od numeru 3 przesunąć do tyłu. Więc pozmieniałem nazwy tych plików, później chciałem je edytować i wtedy po próbie zapisaniu pliku ten błąd wyskakiwał.
Wcześniejsze dokumenty których nazw nie zmieniałem dały się zapisać po modyfikacji.
Co zrobić aby to naprawić?
Ale na tych wcześniejszych plikach które zrobiłem i które teraz muszę zmodyfikować nie da się tego zrobić.
Opisze może bardziej wszystko na temat tych plików.
Mam 10 zapisanych plików PDF. Jeden usunąłem i musiałem wszystkie nazwy od numeru 3 przesunąć do tyłu. Więc pozmieniałem nazwy tych plików, później chciałem je edytować i wtedy po próbie zapisaniu pliku ten błąd wyskakiwał.
Wcześniejsze dokumenty których nazw nie zmieniałem dały się zapisać po modyfikacji.
Co zrobić aby to naprawić?
-
www.skrypty.pro
- Nowy

- Kontakt:
miałem ten sam problem, zauważyłem to przy zmienionej lokalizacji ps.exe, nawet chodzilo o sam skrot, dopiero odpalajac .exe w folderze PS-a wszystko działało poprawnie
inna sprawa:
2 wersje ps-a na komputerze z czego jedna została źle zamknieta -> rozwiazanie: odinstalowanie 2 wersji i wgranie tej na ktorej mamy zamiar pracowac
lub tez
w temp ps-a widnieje stara nazwa pliku, po czym gubi sie przy zaladowaniu, albo wrocic do poprzednich nazw albo reinstal
inna sprawa:
2 wersje ps-a na komputerze z czego jedna została źle zamknieta -> rozwiazanie: odinstalowanie 2 wersji i wgranie tej na ktorej mamy zamiar pracowac
lub tez
w temp ps-a widnieje stara nazwa pliku, po czym gubi sie przy zaladowaniu, albo wrocic do poprzednich nazw albo reinstal