Witam serdecznie...
na angielskich blogach i stronach www znalazlem to bez problemu... ale chodzi mi o polskie serwisy w blogosferze: szukam postów, artykułów itp na których byłyby przedstawione podejścia do rozmowy z klientem przed zbudowaniem strony ww dla niego... o co pytać, jak pytać, czego wymagac od klienta, jakie informacje pozyskac aby potem sie nie meczyc z klientem, jak naprowadzic go aby mowil nam informacje których potrzebujemy itd itp... az po stadium budowy i zakonczenia "usługi"
z góry dziekuje za wszelka pomoc... a szczególnie linki
Pytania zadawane klientom przy budowie strony www
Re: Pytania zadawane klientom przy budowie strony www
nie rozumiem ciebie...
znalazłeś to na zachodnich stronach i co jeszcze chcesz?
u nas jest inaczej niż u nich, czy jak
znalazłeś to na zachodnich stronach i co jeszcze chcesz?
u nas jest inaczej niż u nich, czy jak
jak nie rozumiesz to juz nie moja wina... tak znalazlem mniej wiecej to co chiałem... ale chcę o tym poczytać również na polskich serwisach i blogach, niestyty szukajac po polskich słowach kluczowych w google nie znalazłem tego o czym napisałem wyżej... stad pytanie i prośba o pomoc...
tak trudno zrozumieć?
tak trudno zrozumieć?
może jednak twoja winayozz84 pisze:jak nie rozumiesz to juz nie moja wina... tak znalazlem mniej wiecej to co chiałem... ale chcę o tym poczytać również na polskich serwisach i blogach, niestyty szukajac po polskich słowach kluczowych w google nie znalazłem tego o czym napisałem wyżej... stad pytanie i prośba o pomoc...
tak trudno zrozumieć?
prędzej na zachodnich stronach znajdziesz informacje, porady niż na naszych, ale jak uważasz, że na stronach PL będzie lepiej, fachowo opisane to szukaj...
sytuacja jest dla mnie o tyle nie zrozumiała, że na zachodnich (anglojęzycznych) stronach jest więcej tego typu informacji, a u nas jak już coś ktoś napisze, to na podstawie zachodniej notki
nigdzie nie napisalem ze nasze sa lepsze... czy gorsze... moga byc napisane nawet na podstawie angielskich stron... byle by byly...
jak dobrze ująłes jest tego wiecej na angielsko-jezycznych serwisach... ja chce jednak poczytac o tym również po polsku...
z jezykiem jako tako nie mam problemu... sa tez tłumacze (jesli czegos nie rozumiem) ale one tez czasami przekrecaja znaczenie... to kolejna kwestia dla któej chcialm znalesc cos w PL... inna to komentarze... je również czytam bo a nóż, widelec, znajdzie sie w nich jakies inne spojżenie, opinia itd...
znasz jakies strony (choc 1 - 2) na których po polsku jest to opisane?
prosze nie podwazaj tego po co to? i dalczego?... nie w tym rzecz... wazne ze czegos takiego szukam, nie znalazlem tego sam i prosze o pomoc innych, od tego jest forum... jesli nie masz ochoty pomoc, podpowiedziec np. słów kluczowych do szukania (moze akurat o jakichs nie pomyslalem), linków - jesli sie gdzies zetnkanles nawet z czyms podobnym... to nie zabieraj głosu...
jak dobrze ująłes jest tego wiecej na angielsko-jezycznych serwisach... ja chce jednak poczytac o tym również po polsku...
z jezykiem jako tako nie mam problemu... sa tez tłumacze (jesli czegos nie rozumiem) ale one tez czasami przekrecaja znaczenie... to kolejna kwestia dla któej chcialm znalesc cos w PL... inna to komentarze... je również czytam bo a nóż, widelec, znajdzie sie w nich jakies inne spojżenie, opinia itd...
znasz jakies strony (choc 1 - 2) na których po polsku jest to opisane?
prosze nie podwazaj tego po co to? i dalczego?... nie w tym rzecz... wazne ze czegos takiego szukam, nie znalazlem tego sam i prosze o pomoc innych, od tego jest forum... jesli nie masz ochoty pomoc, podpowiedziec np. słów kluczowych do szukania (moze akurat o jakichs nie pomyslalem), linków - jesli sie gdzies zetnkanles nawet z czyms podobnym... to nie zabieraj głosu...
może to http://msieraczkiewicz.blogspot.com/200 ... entem.html cię jakoś nakieruje, chyba że już to widziałeś
niestety nie widzialem... dziekuje, jakis pocxzatek juz jest 
jeśli nie wiesz czy coś istnieje - to po co tego szukasz? nie szkoda czasu?
ja polecam wysłanie niesprecyzowanego zapytania do wybranej liczby agencji. Jeśli potraktują Cie poważnie, to dostaniesz ładny kwestiionariusz - jeśli nie to poproś o przesłanie takiej listy celem doprecyzowania.
pozdrawiam
Kuba
ja polecam wysłanie niesprecyzowanego zapytania do wybranej liczby agencji. Jeśli potraktują Cie poważnie, to dostaniesz ładny kwestiionariusz - jeśli nie to poproś o przesłanie takiej listy celem doprecyzowania.
pozdrawiam
Kuba