Porównywarka promocji i wyprzedaży w Polsce

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
tomi34

Porównywarka promocji i wyprzedaży w Polsce

Post autor: tomi34 »

Witam,chciałbym tu wspomnieć przy okazji o najnowszej porównywarce i katalogu promocji i wyprzedaży w sklepach internetowych w Polsce pod adresem :
http://www.WyprzedazSezonowa.pl
Jestem właścicielem i zarazem pomysłodawcą tego projektu.Stworzyłem go z myślą o wszystkich promocjach i wyprzedażach sezonowych we wszystkich punktach handlowych w kraju.Osobiście uważam,że serwis ten mógłby służyć jako pierwsze żródło wiedzy we wspomnianym temacie...no cóż,pozostaje tylko czekać na kolejne dołączające sie sklepy...co sadzicie o tym?
Pozdrawiam serdecznie
WyprzedazSezonowa.pl
anisa
Kontakt:

Re: Porównywarka promocji i wyprzedaży w Polsce

Post autor: anisa »

Witaj,
nie będę oceniać pomysłu, bo nie jestem specem od badania rynku i start upów.
Ze swej strony mogę tylko ocenić wizualny aspekt tego serwisu.
Wygląda niezbyt dobrze. Widać, że Twój grafik skorzystał z jakiegoś darmowca i jedynie pozmieniał kolory. Serwis wygląda bardzo amatorsko.
Pozdrawiam i życzę sukcesów,
Anita
tomi34

witaj,dziekuje za ocene...uwierz mi ,ze jak tylko pomysl sprawdzi sie w "realu" to z pewnoscia grafike zamowie u ciebie... :-D
pozdrawiam i zycze powodzenia...see you soon
anisa
Kontakt:

Post autor: anisa »

Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. Wierz mi, że nie takie są moje zamiary:)
Hmm... jeśli miałabym ją wykonać, to już zapisz się na listę. Moje terminy sa otwarte dopiero w 1012 :)
Buzka,
Anita
tomi34

wcale mnie nie urazilas...szczerze mowiac najbardziej to zalezalo mi na sugestiach dotyczacych samego projektu-stworzylem miejsce w sieci,gdzie moga znalezc sie wszystkie organizowane promocje i wyprzedaze w Polsce..cos o zasiegu ogolnokrajowym,poniewaz wszyscy internauci trafiajacy do serwisu,wchodza walsnie poprzez fraze "wyprzedaże" czyli de facto poszukujacy tych specjalnych ofert ale jak juz ocenilas grafike,ktora bedzie naturalnie zmieniana(ale przed 2012:)) to ...
dzieki i pozdrawiam
mi_chal

Post autor: mi_chal »

Pomysł jak najbardziej dobry. Brakuje jednak subskrypcji.
(btw. pewne linki reklamowe mogą być źle kojarzone)
ODPOWIEDZ