Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, w jaki sposob móglbym coś zrobić żebym mógł przeglądać stronę www.guess.com to znaczy sklep online na tej stronie USA, kiedyś był dostępny dla wszystkich, a od jakiegoś czasu osoby w USA wchodzace na ta strone widza shop, natomiast juz poza usa jest tylko kawalek strony... na pewno jest tojakos mozliwe ze zeby mnie nie wykrywalo ze jestem np z polski.. wnerwia mnie to bo nie moge juz oglądać co tam maja w ofercie
Witam!
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, w jaki sposob móglbym coś zrobić żebym mógł przeglądać stronę www.guess.com to znaczy sklep online na tej stronie USA, kiedyś był dostępny dla wszystkich, a od jakiegoś czasu osoby w USA wchodzace na ta strone widza shop, natomiast juz poza usa jest tylko kawalek strony... na pewno jest tojakos mozliwe ze zeby mnie nie wykrywalo ze jestem np z polski.. wnerwia mnie to bo nie moge juz oglądać co tam maja w ofercie
Prosze o pomoc i info
-
ooo_michal
- Przelotem

Re: www
czyli google, wikipedia i inni wszecwiedzący...
-
ooo_michal
- Przelotem

Re: www
Oszczędzałeś w słowach to ja też.... A że później edytowałeś post i teraz jest obszerniejszy to nic nie poradzę.
Swoją drogą google na samym początku podaje adresy dobrych opisów dla hasła proxy. Dlaczego więc miałbym przepisywać/kopiować informacje ogólnie dostępne?
Swoją drogą google na samym początku podaje adresy dobrych opisów dla hasła proxy. Dlaczego więc miałbym przepisywać/kopiować informacje ogólnie dostępne?
h
tam jest masa jakis adresow z roznymi krajami, sami prowokujecie takie mega niepotrzebne jak mowicie posty.. skoro ja popsrsilem o glupi adres czy informacje.. ale lepiej komus zrobic pare wrednych opisow.. spoko.. Nie wazne juz i dzieki za fatyge i obejdzie sie bez pomocy, bo jak widac zabardzo nie rozumiem tego co dla was jest jasne z tym proxy. Pozdrawiam