Witam,
Pracuje na polskich wersjach Adobe Flash CS 3 oraz Photoshop CS3. Przy imporcie plików z photoshopa do flasha, flash nie oblicza mi objetosci bitmap i nie moge regulować objetosci importowanych plików (flash ciagle sie wyłacza). o co moze chodzic? Dzieki za pomoc
Problem z importem plików Photoshopa do Flasha
Re: Problem z importem plików Photoshopa do Flasha
Bo pewnie są za duże 
A nie lepiej importować jpg, png lub gif?
A nie lepiej importować jpg, png lub gif?
witam
jeśli pracujesz w Photoshopie na kształtach i to polecam zapis do pliku Illustratora i z Illustratora do Flasha. Flash fajnie współpracuje z Fireworksem i Illustratorem - z Photoshopem - moim zdaniem średnio.
pozdrawiam
jeśli pracujesz w Photoshopie na kształtach i to polecam zapis do pliku Illustratora i z Illustratora do Flasha. Flash fajnie współpracuje z Fireworksem i Illustratorem - z Photoshopem - moim zdaniem średnio.
pozdrawiam
cd flasha
Dzieki za odpowiedz,
W photoshopie robie plan stronki i importuje do flasha, poszczegolne bitmapy nie sa duze, a flash nie przelicza map tylko sie wyłacza. Czyt illustrator tez zaimportuje na swoje warstwy odpowiednie warstwy photoshopa? (nie pracowalem w illustratorze jeszcze).
Pozdrawiam
W photoshopie robie plan stronki i importuje do flasha, poszczegolne bitmapy nie sa duze, a flash nie przelicza map tylko sie wyłacza. Czyt illustrator tez zaimportuje na swoje warstwy odpowiednie warstwy photoshopa? (nie pracowalem w illustratorze jeszcze).
Pozdrawiam
to może jakoś przez .png Fireworksa się uda...
resztę masz na pw.
pozdrawiam
resztę masz na pw.
pozdrawiam
Niezgodność wersji? Np. Flash jest PL a Phoroshop EN? CS3 lubi płatać wiele niewyjaśnionych figli.
dodam że mam to samo, instaluje teraz angielską wersję photoshop bo flash mam też eng, to dam znać