Po zainstalowaniu phpbb2 ( forum ) jest błąd, pomużcie!!

Tematy, które tyczą się webmasterstwa, a nie pasują do konkretnych działów.
szoferzy
Kontakt:

Po zainstalowaniu phpbb2 ( forum ) jest błąd, pomużcie!!

Post autor: szoferzy »

na serwerze umiescilem phpbb2 , zainstalowalem i miało być tak pięknie a niestety niejest. Wyskakuje coś takiego:

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./config.php in /data/members/free/tripod/uk/s/z/o/szoferzy/htdocs/phpbb2/common.php on line 200

Warning: include(./config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/s/z/o/szoferzy/htdocs/phpbb2/common.php on line 200

Warning: include() [function.include]: Failed opening './config.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/s/z/o/szoferzy/htdocs/phpbb2/common.php on line 200

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/s/z/o/szoferzy/htdocs/phpbb2/common.php:200) in /data/members/free/tripod/uk/s/z/o/szoferzy/htdocs/phpbb2/common.php on line 204

Proszę o pomoc bo niewiem co mam zrobić, dodam że usunąłem po instalacji pliki instal i config ( na jednej instrukcji pisalo że contrib ale takiego pliku nie miałem a na drugiej pisało właśnie o config)

8) gg 3778480 , [email protected] , www.szoferzy.ugu.pl
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Po zainstalowaniu phpbb2 ( forum ) jest błąd, pomużcie!!

Post autor: Marek_bf »

Poczytaj w informacjach, które Ci się wyświetliły, nawet, gdy nie znasz języka angielskiego i nie jesteś informatykiem nietrudno się domyśleć ze chodzi o plik config.php, który jest plikiem konfigurującym aplikację i bez niego ona nie zadziała.
szoferzy
Kontakt:

jeszcze raz zrobilem instalacje

Post autor: szoferzy »

usunąłem instal config zostawilem i mam coś takiego:

phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open subSilver template config file
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: Po zainstalowaniu phpbb2 ( forum ) jest błąd, pomużcie!!

Post autor: Yay Gree »

zmień serwer ;) z darmowych polecam ten

to powinno załatwic sprawę...

pozdrawiam
ODPOWIEDZ