Jak zmienic kolor suwaków na stronie?
Jak zmienic kolor suwaków na stronie?
Witam! Jestem nowy (zarówno na forum jak i w webdesigningu) więc proszę o wyrozumiałośc
Wydaję mi się że już gdzieś widziałem podobny temat, ale nie mogę znaleźc. Chodzi mi o zmiane koloru suwaków windosowskich na stronie np. na niebieski, gdzie i jaki kod mam wpisac ???
Re: Jak zmienic kolor suwaków na stronie?
Sam napisałem i sam sobie odpowiem ;-P Znalazłem, wystarczyło intensywniej pogrzebać w necie, sorry. Dla zainteresowanych link: http://www.html.webpacket.net/artykuly. ... =15&id=269
Witam,
prosze mieć świadomość że kolorowanie suwaków działa tylko i wyłącznie w IE także na dużo się to nie zda. IE posiada około 40% rynku jeżeli wierzyć ostatnim doniesieniom.
prosze mieć świadomość że kolorowanie suwaków działa tylko i wyłącznie w IE także na dużo się to nie zda. IE posiada około 40% rynku jeżeli wierzyć ostatnim doniesieniom.
Nie wiedziałem, to faktycznie mało się przyda, dzięki
są rzeczy, które działają tylko pod IE, bo to "świetna" przegladarka, a jej twórcy chcą na siłę wprowadzać swoje standardy...
nie rezygnował bym z kolorowania suwaków, tylko dlatego, że 40%* tego nie zauwazy ;) bo cała reszta i to niemała będzie to widziała ;)
* moje zagraniczne strony to 50% wejść userów z IE
moje polskojęzyczne strony to 60% wejść userów z IE
nie rezygnował bym z kolorowania suwaków, tylko dlatego, że 40%* tego nie zauwazy ;) bo cała reszta i to niemała będzie to widziała ;)
* moje zagraniczne strony to 50% wejść userów z IE
moje polskojęzyczne strony to 60% wejść userów z IE
Ok, dzięki za pomoc