Wykonam tanio strony www! Tworzenie i obsługa stron www!

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
matiren
Kontakt:

Wykonam tanio strony www! Tworzenie i obsługa stron www!

Post autor: matiren »

Nie posiadasz jeszcze własnej strony, a marzysz właśnie o takiej? Chcesz rozreklamować Twoją firmę lub prywatną stronę? Napisz do nas!
Stworzymy dla Ciebie stronę o jakiej marzysz!
A wszystko to SZYBKO, SPRAWNIE, PROFESJONALNIE I TANIO!

* zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub mail: [email protected]
** zapraszam do zapoznania się z ofertą: http://www.matiren.republika.pl/cennik.htm
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: Wykonam tanio strony www! Tworzenie i obsługa stron www!

Post autor: gorylek »

Prosze wybaczyć, ale przyglądałem się Waszej ofercie.

1. Sam wygląd cennika, ogólnie Waszej strony zawierającej oferte po prostu odstrasza.
2. Ceny w porównaniu z jakością usługi są wprost astronomiczne (ja bym 10zł nie dał za te prace)
3. Macie 2 zadowolonych klientów i to dowodzi że są jeszcze naiwni ludzie na tym świecie. Jedna ze stron w ogóle mi się nie otworzyła a co do drugiej ? Chodzi mi o tą:

http://ranchobanderoza.110mb.com/INDEX3,1.htm

~Wykonanie grafiki jest na poziomie podstawówki(mogę podesłać projekt witryny na informatyke mojego sąsiada który jest w tej chwili w 6 klasie szkoły podstawowej. Stoi graficznie i w wykonaniu na znacznie wyższym poziomie, może pomyślicie o zatrudnieniu go.)
~Odnośniki są zrobione karygodnie, są brzydkie i zapikselowane (lewe menu).
~Strona nie ma wprowadzonego znacznika Title co po prostu mnie rozbawiło.
~Kod strony jest brzydki i karygodny. Dawno nie widziałem czegoś gorszego.
~Nie mówie o dobieraniu kolorów na strone bo to też woła o pomste do nieba.
~Po co ta pusta przestrzeń na dole strony ?

Ogólnie, jeżeli zobacze gdziekolwiek oferte w których wystąpią takie osoby jak IRKA (z tego co wywnioskowałem to wykonała layout) lub Matiren (zapewne kod strony lub grzebał przy wszystkim), trzymam się od tego zdaleka i stanowczo NIE POLECAM.

Prosze wybaczyć ale taka jest prawda, pooglądajcie projekty wykonane na sieci, czepcie się troche XHTML, PHP, JS, liźnijcie troche (no może bardziej jak troche, dużo bardziej) grafiki bo inaczej długo w tym zawodzie nie pociągniecie.
puchuk
Kontakt:

Post autor: puchuk »

Zgadzam się w 100 % z gorylkiem. Wy się w ogóle nie znacie na rzeczy a proponujecie swoje usługi. Jak wchodzę na waszą stronę to aż mnie boli, że można być tak nieuczciwym w dodatku takie ceny z kosmosu. Jak ja bym miał zrobić logo dla firmy za 120 zł to wolałbym iść na piwo ;/. ( to tak dla przykładu ).
Pozdrawiam i nie róbcie z siebie pośmiewiska. W dodatku wasza strona stoi na republice ;/.
ooo_michal
Przelotem
Przelotem

Post autor: ooo_michal »

Miałem od rana nienajlepszy humor ale jak zobaczyłem waszą stronę to nieźle się ubawiłem. Oto, co zobaczyłem w kodzie źródłowym:

Kod: Zaznacz cały

<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
A po przepuszczeniu przez walidator:

Kod: Zaznacz cały

This page is not Valid (no Doctype found)!
Failed validation, 25 Errors
Nie ma tu co mówic o zgodności czy braku zgodności ze standardami, bo nie widomo z jakimi standardami miałaby byc zgodna. Bałem się otwierac strony tych "zadowolonych klientów" ale jednak to zrobiłem. I kolejna porcja śmiechu. Profesjonalizm? Rozreklamowywanie firmy? Niechciałbym aby tacy "profesjonaliści" działali na szerszą skalę.

Pozostaje mi błagac właścicieli strony o poznanie kilku technik, języków (xHTML + CSS na początek, już będzie lepiej), nauczenie się obsługi paru programów (photoshop/gimp, notatnik lub inny zaawansowany edytor kodu :-D ) bo w XXI wieku FrontPage to przeżytek.
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: gorylek »

Na upartego to i we frontpage choć sam z wszelakiego rodzaju WYSWIGów nie korzystam. Nie ma to jak ręczna robota, wiesz co gdzie jak i z czym. Jednak jak widze ich prace to wstępuje we mnie nadzieja. Człowiek jak widzi takich profesionalistów to od razu mu się humor po prawie bo nie dość że jest ktoś o niebo gorszy (no wybaczcie ale tak to widze i nie ma tu kszty megalomani) to jeszcze mu za to płacą ^_^. Także na chleb zawsze będe miał :-)

Zresztą ich strone zapisze sobie w zakładkach. Jak będzie okres w którym spróbuje zgarnąć moją wiedze i wypracować sobie jakieś ładne portfolio, będe miał liste klientów którzy ze łzami szczęścia w oczach skorzystają z moich usług.
ODPOWIEDZ