Za kazdym razem jak wchodze na wasza strone to pierwsze co widze i na co zwracam uwage to linki tuz pod napisem powitalnym usera, a dokladnie link "co nowego?" z przyzwyczajenia go juz klikam bo jest w gornej czesci przegladarmki, pozatym mowi sam za siebie.
Niestety za kazdym razem kiedy tam wejde widze jedynie napis: "Nowe tutoriale" i duzo pustego pola pod nim (dziala to juz na mnie jak jakis wstretny blad).
Skoro nic tam nie zastaje zazwyczaj wchodze na forum lub zamykam okno przekonany ze nic nowego nie ma poza newsem na glownej.
Ale akurat dzis przypadkiem zjechalem na dol strony glownej i widze tam:
linki do najnowszych tematow z forum oraz po prawej znowu napis "co nowego?" i tam dwa krotkie opisy (dzisiaj bylem trzezwy wiec wykluczylem halucynacje
Postanowilem to sprawdzic (powolalem komisje sledcza
- po kliknieciu w "technologie" znalazlem napis "ostatnio dodane" a pod nim opisy tekstow z poszczegolnych poddzialow.
- wlazlem w "php" a tam pod opisem kategorii znowu napis "ostatnio dodany" ale tylko tytol arta (wydalo mi sie to bardzo podejrzane).
- wszedlem do emarketing tu same arty niestety nie zidentyfikowalem tutaj ktory jest nowy.
Po zebraniu wszystkich dowodow (nie przesluchawszy jeszcze userow i osob odpowiedzialnych
Kilka ciekawych tekstow musze doczytac gdyz wczesniej nie bylo ich w poddziale "co nowego?". Wydaje mi sie ze byloby dobrze/wygodnie dla wszystkich gdyby w przyszlosci nowe teksty z danych poddzialow (temat i krotki opis) byly rowniez w tym jednym miejscu. Moga tam byc rowniez najnowsze tematy z forum. Przyspieszy to przegladanie strony i uniknie sie malej dezorientacji
PS: ale sie rozpisalem na temat malego drobiazgu
Pozdrawiam