Śląski przemysł zbrojeniowy w XIX i XX wieku
Kolorystyka została mi narzucona odgórnie, podobno sie z wojskiem kojarzy. Nie wiem, nie byłem.... ;}
Nie pytajcie dlaczego menu na głównej sie dubluje ;}
[www] spz.info.pl
Re: [www] spz.info.pl
Strona dość ładnie i ciekawie wykonana. Tylko nagłówek mi się trochę nie podoba. Ładna galeria we flashu(sam robiłeś, czy to jakiś gotowy komponent?)Gdyby jeszcze kolory były żywsze strona była by całkiem niezła.
pozdrawiam
-
lovestandards
Dzięks za komentarze,
Kolorystyka jak pisałem została narzucona, próbowałem z innymi odcieniami, ale bez lepszych rezultatów
Najgorsze jest to, że nie mogę już nic poprawić w/na tej stronie bo wg ich "właścicieli" wszystko jest ok i nie ma potrzeby zmieniania czegokolwiek "bo jest fajnie"... i taka cała rozmowa :/
Ogólnie moim założeniem było stworzenie czegoś "lekkiego" ale do tego jest chyba potrzebne więcej bieli ;}
To nie flash tylko js/ajax? trochę przerobiony na moje potrzeby ;} - oryginalny skryptBaZa92 pisze:Ładna galeria we flashu(sam robiłeś, czy to jakiś gotowy komponent?)Gdyby jeszcze kolory były żywsze strona była by całkiem niezła.
Kolorystyka jak pisałem została narzucona, próbowałem z innymi odcieniami, ale bez lepszych rezultatów
Kiedyś było jedne zdjęcie, a dokładniej js renderował jedno z kilku wielkich zdjęć, ale "mocodawcom" się to nie podobałoBaZa92 pisze:zachęcam do uzycia w topie jednego zdjęcia - uzycie kulku zbytnio obciaża wizualnbie stronę [ewentualnie możesz przeniknąc te zdjęcia]
Najgorsze jest to, że nie mogę już nic poprawić w/na tej stronie bo wg ich "właścicieli" wszystko jest ok i nie ma potrzeby zmieniania czegokolwiek "bo jest fajnie"... i taka cała rozmowa :/
Ogólnie moim założeniem było stworzenie czegoś "lekkiego" ale do tego jest chyba potrzebne więcej bieli ;}