Witam Wszystkich.
I ja się podłączę do tematu.
Proszę o ocenę mojej strony:
http://www.versus-odszkodowania.pl/
Wiem, że jest jeszcze wiele do poprawki, ale w szczególności proszę specjalistów o poradę: gdzie najlepiej umieścić nagłówki H1 i H2. Nagłówek H2 myślałem na dole strony - tam gdzie jest Copyright........Odszkodowania...... (jest to moje słowo kluczowe).
Nie wiem jednak gdzie byście umieścili H1?
Czy jest możliwość zamieszczenia nagłówka w wierszu z treścią strony (w jednej linii)?
Proszę o ocenę i pomoc.
Pozdrawiam,
Michał Pietrykowski.
Witryna do oceny - jak zwykle :)
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Re: Witryna do oceny - jak zwykle :)
Całość prezentuje się nieźle, ale moim zdaniem jest tam za dużo pustego miejsca. Ponadto biała czcionka w tekście jest za mało kontrastująca z tłem i nieprzyjemnie się czyta.
Witam.
Dzięki za opinię. Odnośnie tego pustego miejsca chodzi o boki strony, czy obok tekstu?
Dzięki za opinię. Odnośnie tego pustego miejsca chodzi o boki strony, czy obok tekstu?
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Chodzi o puste miejsca obok tekstu i w nagłówku koło odnośników. Lepiej byłoby skrócić ten tekst, a zarazem całą stronę i dać link "więcej" dla zainteresowanych.
Menu się rozjeżdza pod firefoxem. Ludzie w logo, są niewyraźni.
typografia
Ogólnie projekt jest dość dobry. Ja poprawiłbym margines prawy textu, menu w topie wepchnoł do topa i zmniejszył, a całą stronę zrobił w xhtml i css. W zasadzie to menu zrobiłbym w poziomie 
A i jeszcze ta stopka jest paskudna. Ocena raczej średnia na tym etapie.
Pozdrawiam.
A i jeszcze ta stopka jest paskudna. Ocena raczej średnia na tym etapie.
Pozdrawiam.