Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
witam
mam problem mianowicie
mam wyszukiwarke na stronie i wszystko pieknie chodzi tylko ze w bazie mam jakies 500 pozycji i zanim one wszystkie sie zaladuja to mija 5 lat
jest moze ktos w posiadaniu skryptu ktory by podzielil te wszystkie pozycje
chodzi mi oto zeby to wygladalo tak ze na stronie pojawie sie np 30 pozycji a po tym
3maj;-) Tego kodu bede uzywał na swojej stronie;-) Już go testowałem i wszystko działa okey;-) Musisz tylko uzupełnic dane dla twojego skryptu...tzn nazwy tabeli itd.
Pozdrawiam. Mam nadzieje,że jakoś Ci pomogłem;-)A i jeszcze jedno. troche poprzestawiałęm kolejność tego wstecz do przodu 1|2|3 itd. Ale chyba potrafisz to uporządkowac;-)
Ostatnio zmieniony śr gru 03, 2003 1:32 pm przez Arthiris, łącznie zmieniany 2 razy.
Okey poprawiłem bład który byl. Ja troche inaczej tego uzywam i nie zauwyzyłem jak pisałem posta jednej kropki.która powodowała tą piramidkę....Skopiuj sobie tamten kod co jest powyżej......Jest już poprawiony;-) I wszystko powinno działać;-)